TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ 1 KASIM’DA KAPILARINI AÇIYOR!

Tarsus Gastronomi Merkezi, 3. Uluslararası Tarsus Festivali’nin ilk gününde açılıyor.  Merkez, 1 Kasım’da büyük bir heyecanla kapılarını açarak, Tarsus’un zengin yöresel lezzetlerini keşfetmek isteyenleri bekliyor.

28 Ekim 2024 Pazartesi, 17:51
TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ 1 KASIM’DA KAPILARINI AÇIYOR!
-

Tarsus Gastronomi Merkezi, 3. Uluslararası Tarsus Festivali’nin ilk gününde açılıyor.  Merkez, 1 Kasım’da büyük bir heyecanla kapılarını açarak, Tarsus’un zengin yöresel lezzetlerini keşfetmek isteyenleri bekliyor.

 

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın öncülüğünde hayata geçirilen "Tarsus Gastronomi Merkezi", zengin mutfak kültürünü yeniden canlandırmak amacıyla 1 Kasım’da kapılarını açıyor. Trafiğe kapatılarak Siptilli Çarşısı'nda açılacak olan Gastronomi Merkezi, Tarsus'un geleneksel lezzetlerini Türkiye çapında tanıtarak şehre yeni bir simge kazandırıyor.  Tarsus’un yemek kültürünü tanıtmanın ötesinde, şehrin ekonomik ve sosyal hayatına da büyük katkılar sağlayacak.

 

“1 KASIM’DA TÜM VATANDAŞLARIMIZI AÇILIŞIMIZA DAVET EDİYORUM”

 Tarsus’un canlanacağını ve marka değerine kavuşacağını belirterek açılışa davet eden Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, “3. Uluslararası Tarsus Festivalimizin ilk gününde yani 1 Kasım’da tüm vatandaşlarımızı açılışımıza davet ediyorum. Gastronomi Merkezimiz, Tarsus ekonomisine katkı sağlarken, iç ve dış turizmin de canlanmasına yardımcı olacak. Bu sokak, Tarsus’un gastronomi sahnesinde parladığı yer olacak.” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mut'ta Orman Yangınlarıyla Mücadele Toplantısı
Tarih, Doğa ve Spor Coğrafyasında Sağlık Emin Ellerde
YOL KAPATAN SÜRÜCÜLERE AĞIR PARA CEZASI GELİYOR
BAŞKAN SEÇER’DEN ‘19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’ MESAJI
BAŞKAN BOLTAÇ’TAN, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
MERSİN SOLİ'DE DALGALI DENİZE GİREN 1 KİŞİ BOĞULDU
BAŞKAN SEÇER, ‘4. ULUSLARARASI KİLİKYA ULTRA MARATONU’NUN STARTINI VERDİ
MÜDÜR ATEŞ, DOLUDAN ZARAR GÖREN BÖĞRÜEĞRİ KÖYÜ'NDE İNCELEMELRDE BULUNDU
Müftü Akçay, Genç Çiftin Resmi Nikâhını Kıydı
MERSİN AKDENIZ'DE MOTORSİKLET KAZASI: 1 YARALI

Mersin Haber ,Mersin