
Tarsus Devlet Hastanesi'nde ciddi kalp titim bizukluğuyla Acil Servise gelen bir hastaya Kardiyoloji Uzman Doktor Rıdvan Boro ve ekibi tarafından sabit kalp pili takıldı.
Edinilen bilgiye göre rahatsızlanarak Tarsus Devlet Hastanesi Acil Servusine gelen hasta, ritim bozukluğu şikayetinde bulundu.
Yapılan tetkikler sonucunda Tarsus Devlet Hastanesi Kardiyoloji Bölümü Uzman Doktor Rıdvan Boro ve ekibi hastaya başarılı bir ameliyatın ardından kalıcı kalp pili taktı.
Hastanın Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Mersin İl Sağlık Müdürü Mustafa Ekici, ise "Tarsus Devlet Hastanemizde Kardiyoloji ekibi tarafından acil servise ciddi ritim bozukluğu ile gelen hastamıza ilk kalıcı kalp pili işlemi başarıyla uygulanmıştır. Uzm.Dr.Rıdvan Bora’ya ve anjiyografi ekibine teşekkür eder hastalarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.