Tarsus-Çamlıyayla Yol Yapımı Durdu

Çamlıyayla- Tarsus Arasında yapımı devam eden yol çalışması Ödenek olmamasından dolayı durdu.

22 Eylül 2018 Cumartesi, 17:22
Tarsus-Çamlıyayla Yol Yapımı Durdu
-

Çamlıyayla Tarsus Arasında yapımı devam eden yol çalışması iddialara göre, ödenek ayrılmamasından dolayı durdu.
Yol yapım ihalaesini alan yüklenici firma ödenek olmadığı için yaklaşık 3 haftadır çalışmalara ara verdiği öğrenildi. Uzun yıllardan bu yana tartışma konusu olan ve bir türlü tamamlanamamasından dolayı vatandaşların tepkisine yol açan Tarsus-Çamlıyayla Yolu yapımının tekrar ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.
Mersin Milletveki Lütfi Elvan, konuyla daha önce yakından illenmiş ve bu ilgisinden dolayı yol yapım çalışması hızlı şekilde ilerlemişti. Fakat bu son çalışmalar ödenek ayrılmadığı için tekrar durmuş durumda.
Vatandaşalr başta Mersin Ak Parti Milletvekili Lütfi Elvan olmak üzere yetkililere seslenerek yılan hikayesine dönen bu yolun bir önce tamamlanması için gerekli adımların atılmasını istediler. (MersinHaber.com)

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin'de Ormanlarda Yangın Önleme Faaliyetleri Aralıksız Devam Ediyor
Çamlıyayla’da ORKOD Eğitimi
AKUT GÖNÜLLÜLERİ TOPRAĞA VERİLDİ
ÇAMLIYAYLA'DA SATHİ KAPLAMA ÇAL8ŞMASI
TARSUS BELEDİYESİ ALMANCA KURSU AÇIYOR
MERSİN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ YANAN TIR VE OTOMOBİLİ KISA SÜREDE SÖNDÜRDÜ
MADRİT'TE AY-YILDIZLI HALTERCİLERİMİZ İLKGÜN 5 ALTIN, 9 GÜMÜŞ, 5 BRONZ KAZANDI
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN KAHRAMAN GÜLEK MAHALLESİ’NE ULAŞIM VE ÜRETİM DESTEĞİ
Geleceğe Atılan İmza: Erdemli’ye 24 Derslikli İlkokul!
Tarsus Gazeteciler Cemiyeti'nden 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı

Mersin Haber ,Mersin