Tarsus Belediye Meclisi Toplandı

Başkan can, ‘’şiddetli yağıştan dolayı etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti’’

05 Ocak 2018 Cuma, 19:45
Tarsus Belediye Meclisi Toplandı
-

Tarsus Belediye Meclisi Ocak ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Şevket Can’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Belediye Meclisi Salonunda yapılan toplantı, açılış, yoklama ve saygı duruşu ile başladı.
Meclis’te bir önceki meclis zabıt tutanaklarının oylanmasının ardından komisyondan gelen evrakların görüşülüp karar bağlanmasına geçildi.
Tarsus Belediye Meclisi’nin 03.01.2018 tarih ve 2018/1-1(3) nolu kararı ile Plan, Bütçe ve Kesin Hesap Komisyonuna havale edilen evrak, 04.01.2018 Perşembe günü saat 13.00’de toplanan Plan Bütçe ve Kesin Hesap Komisyonunca okunup incelenen ve oybirliği ile karara bağlanan; İlgili Müdürlüklerin (İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü) 2018 Mali Yılı Bütçe Tarifesi ile ilgili komisyon kararı oy birliği ile kabul edildi.
Dilek temenniler bölümünde söz alan Belediye Başkanı Şevket Can, Bölgedeki şiddetli yağıştan dolayı etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Başkan Can, ‘’Bölgede ki yağıştan dolayı bütün hemşerilerimiz inşallah az bir zararla etkilenir. Geçmiş olsun diyorum. Tabi bu doğal bir afet ama doğal afet adı altına da sığınmamak lazım. Şehir içerisinde çok sıkıntı olmadı. Tabi şehir içerisinde özellikle Yeşilyurt hemzemin geçit bizim arkadaşlarımız ve MESKİ’deki yetkili arkadaşlarımızla beraber el birliğiyle Tarsus’umuzda özellikle sıkıntılı olan yerlerle ilgili bir çalışma yaptılar. Nerelerde fazla su birikiyor veya hangi evleri su basıyor. Özellikle Bahçe Mahallesinde, Tozkoparan Mahallesinin belli yerlerinde, Gazipaşa’da buralarda biraz evler çukurda kalan yerde kot farkından dolayı evler biraz su alıyor. Böyle bir sıkıntı var ama bizde yoldan aşağıda olduğu için kot farkından dolayı fazla da bir önlem alamıyoruz. Bu birincisi, tabi ikincisi logar kapakları da yağış fazla yağdığı için çekmiyor, tepiyor. Yağışın fazla yağmasından dolayı bir tepme ile karşılaşılıyor. Arkadaşlarımız bu önlemleri alıyor. Bu tarz yağışların bize tek bir avantajı oluyor. Logar kapaklarının tıkanıklığı olanları veyahutta yetersiz olan kapak konması gereken yerlerle ilgili tespit yapılıyor. Arkadaşlarımız dünden beri Büyükşehirimizle beraber MESKİ’deki arkadaşlarımızla beraber eksikleri görerek müdahale ediyorlar. Almış olduğumuz kararların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’ dedi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin