Desktop sürüme geç

Tarsus Belediye Kompleksi Girişindeki Tabelaya T.C. İbaresi Eklendi

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Tarsus Belediyesi Başkanlığı’na seçilen Dr. Haluk Bozdoğan, belediye binası girişinde bulunan tabelaya 'T.C.' ibaresi eklenmesi yönünde talimat verdi.

30 Nisan 2019 Salı, 14:56
G: 30.04.2019 - 15:02
Tarsus Belediye Kompleksi Girişindeki Tabelaya T.C. İbaresi Eklendi
2019-04-30 14:56:00 -

Başkan Bozdoğan; “T.C. İbaresini Görmek En Büyük Mutluluğum”
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın talimatıyla belediye binasının girişindeki "Belediye Tesisleri” yazısının önüne Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan T.C. ibaresi eklendi. Başkan Bozdoğan; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan T.C. ibaresini,  Tarsus Belediyesi tabelasının önünde görmek benim en büyük mutluluğum” dedi.
Talimatın ardından “Belediye Tesisleri” yazısının önüne Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan 'T.C.' ibaresi eklendi.
Konuyla ilgili Başkan Bozdoğan, “Benim doktor olmam, hekim olmam, belediye başkanı olmam Türkiye Cumhuriyeti’nin kazanımlarıyla ilgilidir ve o kazanımlar sayesindedir. Elbette ki Türkiye Cumhuriyeti’ni Tarsus Belediyesi tabelasının önünde görmek benim en güzel mutluluğum. Olması gereken de bu zaten. Çünkü bu cumhuriyet kazanımlarını yaşatmak ve onları ışık olarak görmek, mutlaka bir yöneticinin olmazsa olmazıdır. Bizim ilkemiz de bu yönde. Bugün bu konuda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e de şükran ve minnet duygularımı iletiyorum” ifadelerini kullandı.
 
Tarsus Belediye Kompleksi Girişindeki Tabelaya T.C. İbaresi Eklendi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MİLLETİMİZİN BAŞISAĞOLSUN: 5 ASKERİMİZ ŞEHİT
ÇUKUROVA ULUSLARARASI HAVALİMANI’NDA "ADA KIBRIS" RESİM SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Sağlık Müdürü Ekici'den "Glutensiz Lezzetler" Projesine Destek
DAMLAMA YİNE KAN GÖLÜ: 5 ÖLÜ, 1 YARALI
TARSUS GELECEK SPOR SPORCUSU NURGÜN YILDIZ, TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ
MERSİN ÜNİVERSİTE CADDESİ’NDE EV YANGINI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR, KENTİN ORTAK ALANLARINI DAHA YAŞANABİLİR HALE GETİRİYOR
MERSİN’İN İKLİM GELECEĞİ BARSELONA’DA KONUŞULDU
MERSİN’DE SOFRALARI BÜYÜTEN MAHALLE MUTFAKLARI’NA TARSUS’TA 2 YENİ NOKTA DAHA EKLENDİ
MERSİN'DE GECE SAATLERİNDE 2 OTOMOBİL İLE BİR EV YANGINI MEYDANA GELDİ

Mersin Haber ,Mersin