Tarsus Belediye Başkanı Can, Gittiği Her Yerde Sevgiyle Karşılanıyor

İlk olarak İŞGEM 1'de esnaf ve çalışanlarla bir araya gelen Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Şevket Can, Cumhur İttifakının önemine değindi.

28 Şubat 2019 Perşembe, 10:55
Tarsus Belediye Başkanı Can, Gittiği Her Yerde Sevgiyle Karşılanıyor
-

Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Şevket Can, Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ve Mersin Milletvekili Baki Şimşek ile birlikte bilgilendirme toplantıları yaparak, esnaf gezisi ve bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Bugüne kadar belediye olarak yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Can, İŞGEM’e yapacakları hakkında bilgiler de verdi.
Başkan Can, ‘’53 dönümde 80bin metrekare inşaat alanda 900 konuta tekabül eden İŞGEM’i de toplu konuta çevirdik. Hayalimiz olan Berdan projesindeki yeşil alanların yapılacağı yerlerde revizyon oluşturduk. Kamulaştırılacak evler için de en uygun yerin İŞGEM olduğuna karar verdik. Burada 105 firmanın faaliyet gösterdiğini yaklaşık 1000 tane işçimizin olduğunu biliyorum. Bu konuyla alakalı da seçimden sonra Hamit Başkanımızla beraber yön tayin edeceğiz. Bunun da siyasi malzeme yapılmamasını rica ediyorum. Ne yapıyorsak şehrimizi güzelleştirmek için yapıyoruz. Şehrimizde huzur, kardeşlik, birlik ve beraberliği sağlamak için yapıyoruz. Bizim hedefimiz 330 bin insanımızın mutluluğudur’’ şeklinde konuştu.
TARSUS’UMUZDA HİZMET YAPMADIĞIMIZ MAHALLE KÖY YOK
Tarsus’ta hizmet yapmadıkları mahalle ve köyün kalmadığını dile getiren Başkan Can, ‘’Biz bu işin çıraklığından geliyoruz. Tarsus’umuzda her sokakta, her caddede alın terimiz, ayak izimiz ve imzamız var. Hakkımızda hayırlıysa Rabbim bu göreve devam etmeyi bize nasip etsin. Futbol takımı tutar gibi parti tutmamanızı, elinizi vicdanınıza koyarak, gönlünüzün, yüreğinizin bizlerle beraber olmasını istiyorum’’ dedi.
CUMHUR İTTİFAKININ GÜCÜYLE TARSUS’UMUZA GÜZEL HİZMETLER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Belediyeyi, belediyeciliği bilmeyenlere teslim edilemeyeceğini belirten Başkan Can, ‘’Toroslarda 15 yıllık hizmet veren Hamit Başkanımızla beraber Cumhur ittifakı adayı olarak elele, gönül gönüle vererek büyükşehir belediyemizin ve iktidarın imkânlarıyla Tarsus’umuza güzel hizmetler yapmaya devam edeceğimize inanıyorum. Biz bu seçimi açık ara fark atarak alacağız biliyoruz. Gücümüze güç katalım. Sandığa gidin, çalıştıysak hakkımızı verin. Bu memleket belediyeciliği bilmeyenlere, bol keseden atanlara, siyaset yapanlara teslim edilemez. Bu şehir kardeşlik diyene, huzur diyene, birlik diyene, hizmet diyene teslim edilir. Bu açıdan da baktığımızda cumhur ittifakı adayı olarak diğer partilerden olanların oylarının da alayına tabim’’ ifadelerine yer verdi.
95 yılında girdiği aktif siyasete amacının doğduğu kente hizmet etmek olduğunu söyleyen Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, var olan bilgi, birikimi ve tecrübesiyle insanların daha huzurlu olmalarına katkı sunmayı amaçladığını belirtti.
Başkan Tuna, ‘’İŞGEM’ler dünyada ve ülkemizde iş geliştirme merkezi, sanayiliğin kuluçkalıkları diye adlandırılır. Burada birikimcilerimiz işin üreme ve büyüme kısmı burasıdır. Ülke ekonomizmin tek kurtuluş reçetesi var, üretim. Üretmeden tüketen topluluklar tarihte hep karanlıklara gömülmüşlerdir. Biz onun için dünden bugüne üretim ekonomisiyle kentimizi büyüttük, nasipse devam edeceğiz.
Cumhur ittifakı adayıyız, Tarsus’ta Şevket Başkan, Mersinde Hamit Tuna, yukarda hükümet, bu kombin vaziyet en iyi şeklide kurulduğunda Tarsus, Mersin kazanacak. Bu üçlü sistem Mersini uçuracak. Tarsus kazanıyor, Mersin kazanıyor. Belediyecilik ilgi, bilgi, takipten oluşur. Takip etmezseniz maazallah aday bile olamazsınız, zamanı geçirirsiniz, evrakı geç verirsiniz, ondan sonra da başkasını suçlarsınız. Onun için işinizi takip edeceksiniz. Onun için takipçiliğimizle Tarsus’a çok güzel hizmetler vereceğiz. Yeter ki 31 Martta sandığa gidin tercihinizi doğru yapın. Bir olacağız, diri olacağız, Cumhur ittifakı adaylarını başkan yapacağız’’ dedi.
Her iki başkanında uzlaşmacı kişilikleriyle iki siyasi partiden birden aday olduklarını belirten Mersin Milletvekili Baki Şimşek, ‘’Seçildikten sonra her türlü siyasi görüşten, her türlü etnik kökenden, her türlü mezhepten insanların belediye başkanlığını yaptılar’’ şeklinde konuştu.
Milletvekili Şimşek, ‘’Her mahallede, her köyde gittiğimiz yerlerde büyük bir coşkuyla karşılanıyorlar. Çünkü bizim derdimiz, kavgamız gençlere iş bulabilmek, aş bulabilmek, insanlarımızı mutlu edebilmek, birlik beraberlik içerisinde, huzur içerisinde yaşatabilmek. Bundan sonra da bu mücadeleyi sizlerin duası ve desteğiyle yapmaya devam edeceğiz.
Daha sonra Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Şevket Can, Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Adalet ve Kalkınma Partili ve Milliyetçi Hareket Partililerle birlikte Atatürk Caddesi üzerinde bulunan esnafları, Kıbrıs Çarşısındaki esnafları ve Ulu Cami civarındaki esnafları gezerek, Aydoğanlar Yapı Market çalışanlarıyla bir araya geldiler. Akabinde ilçe Müftüsü Hayri Erenay ve müftülük personelini ziyaret eden Cumhur İttifakı adayları son olarak Ticaret ve Sanayi Odası'nın genişletilmiş divan toplantısına katıldı.
Tarsus Belediye Başkanı Can, Gittiği Her Yerde Sevgiyle Karşılanıyor
Tarsus Belediye Başkanı Can, Gittiği Her Yerde Sevgiyle Karşılanıyor
Tarsus Belediye Başkanı Can, Gittiği Her Yerde Sevgiyle Karşılanıyor
Tarsus Belediye Başkanı Can, Gittiği Her Yerde Sevgiyle Karşılanıyor

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin