Tarsus Atatürk Gençlik Parkı’nda Tuvalet ve Diğer Ortak Kullanım Alanlarında Tahribat Yaratıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamen yenilenen ve geçtiğimiz günlerde halkın hizmetine sunulan Tarsus Atatürk Gençlik Parkı’nda bulunan ortak kullanım alanlarına, çirkin saldırılar gerçekleştirildi.

24 Aralık 2022 Cumartesi, 09:28
G: 24.12.2022 - 09:39
Tarsus Atatürk Gençlik Parkı’nda Tuvalet ve Diğer Ortak Kullanım Alanlarında Tahribat Yaratıldı
-

Yürüyüş pistinden çocuk oyun ve spor alanlarına kadar, doğal ortamıyla her gün birçok vatandaşın ziyaret ettiği Atatürk Gençlik Parkı’nda yeni inşa edilen tuvaletlere zarar verildi. Tuvaletlerin kapı camını kıran kimliği belirsiz şahıs veya şahıslar, yine tuvalet girişindeki eşik taşını da yerinden söktü.

Park içerisinde bulunan bazı spor aletlerinin aparatlarına da zarar verildiği görülen çirkin saldırılarda, aynı şekilde çocuk oyun gruplarında da tahribat yaratıldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, tahribatların ortadan kalkması için çalışma başlattı.

Geride kalan günlerde de yine Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda bulunan Tarsus Kültür Park, Ötüken Vadi Park ve Berdan Barajı mesire alanı bölgesinde de tuvaletlere zarar verme ve hırsızlık olayları gerçekleşmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
EMİRLER ORMAN PARKI PİKNİK ALANI’NDA ATEŞ YAKMAK YASAKLANDI
Mersin İl Sağlık Müdürlüğü'nden Sigarayı Bırakanlara Başarı Belgesi
Tarsus Belediyesi Emekliler Haftası’nda Anlamlı Bir Etkinliğe İmza Attı.
Mersin Orman Bölge Müdürü Rıfat Ataş’tan Kaymakam Kemal Duru’ya Ziyaret
EMEKLİLERE SOHBET EVİ GELİYOR
ATİLLA TOROS, DEVLET SU İŞLERİ (DSİ) 67. ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
TARSUS, ALİFAKI- TUZLA YOLUNDA KAZA
HALK KART ÖDEMLERİ YATIRDI
MERSİN İLE ÇİN’İN XINING KENTİ ARASINDA ‘KARDEŞ ŞEHİR PROTOKOLÜ’ İMZALANDI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR, MERSİN’E ÖZGÜ KUMAŞ VE DOKUMALARI DÜNYAYA TAŞIYACAK

Mersin Haber ,Mersin