Tarsus Ak Parti'de Kemal Karaoğlu Heyecanı

Mustafa Kemal Karaoğlu'nun Şehirde STK'lar , Esnaf Odaları ve Kırsalda Köylere Ziyaretleri Devam Ediyor

21 Kasım 2018 Çarşamba, 16:47
G: 21.11.2018 - 17:03
Tarsus Ak Parti'de Kemal Karaoğlu Heyecanı
-

AK Parti Tarsus Belediye Başkan A. Adayı Mustafa Kemal Karaoğlu, sahada seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kent merkezinde önemli Sivil Toplum Kuruluşları, Esnaf Odalarını ziyaret eden Karaoğlu köy ziyaretlerinde ise köylülerin sorunlarını dinleyerek çözüm projelerini anlatıyor.
Mersin Ziraat Mühendisleri Eski Başkanı M. Kemal Karaoğlu sürdürdüğü ziyaretler çerçevesinde sıkmadık el bırakmıyor, yereldeki sorunların tespiti ve çözümü aşamasında vatandaşların derdini dinleyerek, çözüm yollarını anlatıyor.
Kendilerinin Tarsus Belediye Başkanı olması durumunda, belediyeciliğin temel görevleriyle birlikte, Tarsus'a hizmet için 3T olarak isimlendirdiği öncelikli Tarım, Turizm ve Ticaret alanlarında projeleri hayata geçireceklerini ifade eden AK Parti Tarsus Belediye Başkan A. Adayı Ziraat Mühendisi M. Kemal Karaoğlu "Önceliğimiz 3T, ancak bunu takiben sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarımızda olacak. Tarsus'umuza ve Mersin Bölgemize uzun yıllardır farklı görevler alarak hizmet etmek şansı bulduk, tecrübelendik. Artık, Tarsus'umuza daha fazla hizmet etmek, tecrübelerimizi kente ve vatandaşların refah seviyesini artırıp, daha yaşanılabilir bir Tarsus için bu yola çıktık. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımız bizlerden bir birbirine benzeyen takım isteklerde bulunuyor ve çözümlerimizi soruyor. Köylerden kentlere göçün önüne geçilmesi isteyen köylülerimize; işimiz bu tarım ve ticaret bizim mesleğimiz. O yüzden köylerimiz ve köylülerimiz için yine en iyi çözümü bizler proje haline getirdik ve halkımızın takdiri ile de seçildiğimiz de kısa sürede sırasıyla uygulayacağız. Kentteki ekonominin iyileşmesi için bizden beklentilerini dile getiren seçmenimize ise; İşsizlik ve kalkınma adına iş sahalarının genişlemesi, yatırımcının bölgeye çekilmesi için projelerimiz var bunları bir bir uygulayacağız." dedi.
Tarsus'un bereketli topraklara sahip olduğu ve iklim koşullarının bir çok türde tarımsal üretime elverişli olduğuna işaret eden Mersin Ziraat Mühendisleri Odası Eski Başkanı ve AK Parti Tarsus Belediye Başkan A.Adayı M. Kemal Karaoğlu, "Bereketli topraklarımızın, lojistik avantajlarımız; başta Mersin Uluslararası Limanı olmak üzere kara, hava ve demir yolu taşımacılığı gibi önemli artılarını koz olarak kullanacağız. uygulayacağımız kolaylıklar ile de yerli ve yabancı yatırımcıların bölgeye yatırım yapmasına teşvik edeceğiz. Böylelikle çok kısa sürede halkımızın refah seviyesini yukarı taşıyıp, Tarsus'u bölge ekonomisinin lokomotif şehri olacağız." dedi.
Tarsus Ak Parti'de Kemal Karaoğlu Heyecanı
Tarsus Ak Parti'de Kemal Karaoğlu Heyecanı
Tarsus Ak Parti'de Kemal Karaoğlu Heyecanı
Tarsus Ak Parti'de Kemal Karaoğlu Heyecanı
Tarsus Ak Parti'de Kemal Karaoğlu Heyecanı
Tarsus Ak Parti'de Kemal Karaoğlu Heyecanı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin