Tarım Ürünlerinin Taşındığı Yunusoğlu’nda da Çalışma Yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, program dahilinde altyapı çalışmalarına devam ediyor.

22 Şubat 2021 Pazartesi, 11:23
Tarım Ürünlerinin Taşındığı Yunusoğlu’nda da Çalışma Yapıldı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Ekipler, Tarsus’un kent merkezinde bulunan caddelerinde kaldırım yenileme ve asfaltlama faaliyetlerini sürdürürken, bağlı mahalle yollarında ve sanayi tesislerinin yoğunlukta olduğu noktalarda da yaşanan yol problemlerini bir bir çözüme kavuşturuyor.

Ekipler, Zafer Caddesi ve Tataristan Caddesi’nde yıpranan kilitli parke taşlarını sökerek kaldırım yenileme işlemlerinin ardından caddeleri sıcak asfaltla kapladı. Tarım ürünlerinin sıklıkla taşındığı Yunusoğlu Mahalle yolunda da detaylı çalışma gerçekleştirildi.

Zafer ve Tataristan Caddeleri yenilendi

Geçtiğimiz günlerde Duatepe ile Gözlükule Mahalleleri’nin sınırını oluşturan ve İsmet Paşa Bulvarı ile Sait Polat Bulvarı’nı bağlayan ana arter konumundaki Adile Hala Caddesi’nde oldukça yıpranan kilitli parke taşlarını söken ekipler, yolun altyapı eksiklerini giderip, sıcak asfaltla kaplamıştı. Kaldırımlar da ileri yaş almış yurttaşlar ve özel gereksinimli bireylerin rahat geçiş yapabileceği duruma getirilmişti.

Adile Hala Caddesi’ndeki çalışmanın benzeri Anıt Mahallesi’nde bulunan Zafer Caddesi ile Mithatpaşa Mahallesi’nde bulunan Tataristan Caddesi’nde de uygulandı. Her iki caddede de yıpranan kilitli parke taşlarını söken Büyükşehir ekipleri, zemin düzenleme, kaldırım yenileme işlemlerinin ardından caddeleri sıcak asfaltla kapladı.

Yunusoğlu Mahalle yolunda kapsamlı çalışma

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol yapım ekipleri, merkeze bağlı Yunusoğlu Mahalle yolunda da detaylı çalışma gerçekleştirdi. Çevresinde sanayi kuruluşları bulunan ve ağır tonajlı araçların sıklıkla kullanmasından dolayı oldukça yıpranan yolda hafriyat, kaya döşeme ve zemin sıkılaştırma çalışması yürüten Büyükşehir ekipleri, yaklaşık 300 metre uzunluğundaki yolu sıcak asfaltla kapladı.

“15-20 senedir yolumuz berbattı”

Tarsus Yunusoğlu Mahalle Muhtarı İzzet Gökler, mahalle bağlantı yollarında tarım ürünlerinin taşındığını ve sanayi kuruluşlarının ağır tonajlı araçları tarafından sıklıkla kullanıldığını belirterek, “15-20 senedir yolumuz çok berbattı. Sanayi kuruluşlarına giriş çıkış yapan araçlar yolu mahvetmişlerdi. Yolumuzun zemini düzenlendi. Bu konuda başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e teşekkür ediyorum. Yolumuz yapılırken mezarlığımızda da çalışma yapılmaktadır. Koordinasyon Sorumlusu Sayın Ali Boltaç’a da teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin