Tanklarında Dezenfektan Sıvı Bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Arazözleri, Tarsus’ta Tüm Cadde ve Bulvarları Suladı

Büyükşehir Belediyesi, 4 merkez ilçenin yanı sıra diğer ilçelerde de Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı tüm birimleriyle mücadelesini sürdürüyor.

27 Mart 2020 Cuma, 09:04
Tanklarında Dezenfektan Sıvı Bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Arazözleri, Tarsus’ta Tüm Cadde ve Bulvarları Suladı
-

Büyükşehir ekipleri, Tarsus’ta yolları aralıksız olarak dezenfekte ediyor. Çalışmalar kapsamında Tarsus kent merkezinde bulunan cadde ve bulvarlar, tanklarında dezenfektan sıvı bulunan arazözler vasıtasıyla sulandı. Büyükşehir ekipleri, tüm yolcu duraklarını dezenfekte ederken, bağlı mahallelerde de çalışmalar aynı şekilde yürütülmeye devam ediyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı tüm birimleriyle mücadelesini sürdürüyor. 4 merkez ilçenin yanı sıra diğer ilçelerde de gece-gündüz çalışma yürüten Büyükşehir ekipleri, kırsal ve ova mahallelerde de dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Tarsus kent merkezinde caddeler dezenfekte edildi.
Tüm cadde ve bulvarlar dezenfekte edildi
Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı Park ve Bahçeler Birimi ekipleri tarafından, tanklarında dezenfektan sıvı bulunan iki arazöz aracılığıyla Tarsus kent merkezindeki tüm cadde ve bulvarlar sulandı. Ekipler, Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Hal Kompleksi içerisinde de aynı şekilde dezenfektan sıvı ile sulama çalışması gerçekleştirdi, yolcu durakları da dezenfekte edildi.
Bağlı mahallelerde de çalışmalar gerçekleştiriliyor
Tarsus kent merkezinde bulunan 45 mahallede, dezenfekte çalışması yürüten Büyükşehir ekipleri, kamuya açık alanlar ve binalar, banka şubeleri ile ATM’leri ve daha birçok noktada aralıksız olarak dezenfekte çalışması yürütüyor.
Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Mezarlık İşleri Birimi bünyesinde oluşturulan 5 ayrı ekip ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı personellerden oluşan ekipler, Tarsus merkeze bağlı mahallelerde de dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor.
Büyükşehir ekipleri ayrıca, çöp konteynerleri, su birikintilerinin olduğu alanlar, kanallar, kanalizasyon sistemleri, otluk alanlar ile halkın ortak kullandığı parklar ve çocuk oyun alanlarında sivrisinek, pire, karasinek, ot sineği, uçkun, larva ve diğer zararlılara karşı ilaçlama faaliyetleri yürütüyor. Ekipler ayrıca vatandaşlardan veya muhtarlardan gelen talep üzerine apartmanların bodrumları gibi lokal alanlarda da fare ve diğer zararlılara karşı ilaçlama çalışması yapıyor.
Silifke’de de çalışmalar sürüyor
Silifke İlçesi’ndeki caddeler de Mersin’in tüm ilçelerinde yapılan çalışmalar kapsamında sabahın erken saatlerinde dezenfekte edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin