TADER’in 3. Olağan Genel Kurulu Toplantısı Yapıldı

Ankara Tarsuslular Derneği (TADER)'in 3. Olağan Genel Kurul toplantısı sonunda, TADER’ in Genel Başkanı Semih Özsu ve mevcut yönetim kurulu yeniden seçildi.

01 Mayıs 2019 Çarşamba, 08:14
TADER’in 3. Olağan Genel Kurulu Toplantısı Yapıldı
-

Özsu; ‘’Biziz biz yapan, doğup büyüdüğümüz bu topraklara vefa borcumuz var’’ dedi.
Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkez konferans salonunda gerçekleşen kongrenin divan başkanlığını TÜED Genel Başkanı Kazım ERGÜN, Divan Başkan Yardımcılığını TÜED Gn. Mali Sekreteri Ömer Kurnaz, Tarsus-Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı M. Naci Güllü, Divan Katip Üyeliklerini ise Mehmet Taran ve Feride Keskin yaptı.
Başkan Semih Özsu genel kurul sonrasında yaptığı açıklamada ; “Ankara ve Tarsus'tan gelen çok değerli hemşehrilerimizin katılımlarıyla 3. olağan kurulumuzu gerçekleştirdik. Genel Kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran Mersin Milletvekillerimiz Hacı Özkan, Baki Şimşek, Behiç Çelik, Zeki Hakan Sıdalı, Ulaştırma eski Bakanımız Prof.Dr Enis Öksüz, Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan, Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı ve Tarsus-Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı M.Naci Güllü birer konuşma yaptılar. Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, Odalarımız, STK’lar ve yerel basınımızla birlikte, Tarsus’un gelişmesine katkı sunacak her projede birlik içinde hareket edilmesi, güçlü bir Tarsus lobisi oluşturulması ve bunun için de ayrım yapmaksızın hepbirlikte çok çalışılması gerektiği, bu konuşmaların ortak fikri olmuştur ’’ dedi.
Özsu; ‘’Bugün bu salonu doldurarak bizlere destek verilmesi üzerimizdeki sorumluluğu daha da çok artırmıştır. Bu bilinçle, TADER olarak bizlerde Tarsus’a hizmet etmeye devam edecek ve edenlerin her zaman yanında ve destekçisi olacağız. Ankara’da Tarsusluların dost kapısı olan derneğimizin genel kuruluna katılan Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, Bakanımıza, Tarsus’tan gelen değerli muhtarlarımıza, Ziraat Odası Meclis üyelerine, hemşehrilerimize, DP Tarsus İlçe Başkanı Abdullah Kemal Aker, Tarsus Zirve Gazetesi sahibi Ferhat Günaştı, İlbank Banka Hizmetleri Daire Başkanı Muhammed Göçer ve Ankara’da yaşayan tüm hemşehrilerimize ve misafirlerimize, bu güzel günümüze katılarak daha da anlamlı kıldıklarından ve bizleri onurlandırdıklarından dolayı, şahsım ve yönetim kurulumuza seçilen arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Kurulumuza Telgraf ve çiçek gönderen Mersin B.Ş. Belediye Başkanı Vahap SEÇER’e, Milletvekili Ali Cumhur Taşkın ve Danıştay üyesi Mehmet Aydın’a teşekkür ediyoruz. Ayrıca, Kuruluşumuzdan bugüne kadar 4. Genel Kurulumuzu gerçekleştirdiğimiz ve her zaman bizlerden desteklerini esirgemeyen ev sahipliği yapan, TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün ve Tarsusluların Ankara’daki abisi değerli büyüğümüz Ömer Kurnaz abimize ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyoruz’’ diyerek, Genel Başkan Kazım Ergün’e bir teşekkür plaketi verdi. Genel Kurul sonrasında, Anıtkabir’ i ziyaret ederek, mozoleye çelenk bırakan, Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı başkanlığında yapılan resmi törene meclis kurulu üyeleri, muhtarlar ve TADER yönetim kurulu üyeleri katıldı.
TADER YÖNETİM KURULU ÜYELERİ DENETİM KURULU ÜYELERİ
Semih Özsu Genel Başkan
Mehmet TUNCER
Mehmet Ali Özışık Genel Sekreter Abdil Mustafa ÇÖMEZ
Halil İbrahim Doğanay Genel Mali Sekreter Ali Sedat ULUĞ
Aykut Yıldırım Yönetim Kurulu Üyesi
Dr.Bora Togo Yönetim Kurulu Üyesi
Doç.Dr. Deniz Ulaş Yönetim Kurulu Üyesi
Erdal Uyan Yönetim Kurulu Üyesi
Hakan Dülkar Yönetim Kurulu Üyesi
Özlem Dirik Yönetim Kurulu Üyesi
Kaynak: Yeni Doğuş

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin