TADER, TARSUSLU ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞMASI

2024-2025 AKADEMİK YILI TADER BURS BAŞVURULARI 4 KASIM’ DA BAŞLIYOR…

22 Ekim 2024 Salı, 16:45
TADER, TARSUSLU ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞMASI
-

Tarsuslu Öğrenciler ‘’TADER Öğrenci ve Gençlik Buluşması’na yoğun ilgi gösterdi. Burs başvurularının yapılacağı tarihi açıkladı. Başvurular 4 Kasım- 14 Kasım 2024 tarihleri arasında ‘’[email protected]’’ e-mail adresi üzerinden yapılacaktır.
Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Semih Özsu;’’ Kıymetli Öğrenciler, öncelikle toplantımıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ederim. Sizleri çok önemsiyoruz, her biriniz bizim için ayrı ayrı bir değersiniz. Tarsus’umuzun ve ülkemizin geleceği olan siz kıymetli Öğrencilerimize destek olmak, öğrenim yaşamlarınıza bir nebzede olsa maddi, manevi katkıda bulunmak için çabalıyoruz. Bugün yaptığımız toplantının amacı sizlerle tanışmak, birbirinizle tanışmanızı sağlamak, yalnız olmadığınızı sizlere hissettirmek ve her türlü konuda yanınızda olan böyle bir derneğin var olduğunu bilmenizi sağlamaktır.
Özsu daha sonra, Burs başvurusu hakkında bilgi verdi. 2024-2025 Öğrenim yılı TADER Burs başvuruları 4-14 Kasım 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Türkiye’nin 81 ilinde okuyan Tarsuslu öğrenciler, Burs Başvuruları ile ilgili tüm bilgilere’’ taderankara.org’’ adresinden ulaşabilecektir. Başvuru Formunu indirerek eksiksiz doldurduktan sonra ‘’[email protected]’’ e-mail adresi üzerinden, başvurularını yapabilecektir.’’ dedi. Semih Özsu, Gençlerle buluşma etkinliğine, Tarsus’taki yoğun programından dolayı katılamayan Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ a etkinlik için toplantıda ikram edilmek üzere, Tarsus’tan Ankara’ya gönderdiği yerel lezzetler ve katkıları için ayrıca teşekkür etti. TÜED kapısının Tarsuslulara açılmasını sağlayan merhum Ömer Kurnaz’ ı anarak, her zaman Tader’ in yanında olan bu etkinliğimizde de TÜED’ in kapılarını TADER ’e açan TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün ile bu etkinliğe katkı sunan İş İnsanı Aykut Yıldırım’ a ve katılımcılara ayrıca teşekkür etti. Toplantıya Tarsus Basın Grubu adına katılan, Tarsus Zirve ve Kadınca Gazetesi sahibi Ferhat Günaştı ve Genç Haber Gazetesi Sahibi Hakkı Genç tarından, TADER Genel Başkanı Semih Özsu ile birlikte Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerine Tarsus yerel basınına, Tarsus ve Tarsuslulara vermiş oldukları desteklerinden dolayı birer teşekkür plaketi takdim edildi. Özsu; Toplantıya katılımlarından ve Plaket takdimlerinden dolayı Ferhat Günaştı ve Hakkı Genç’ ede teşekkür ederken, Gençlik toplantısına katılımlarından dolayı Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı M. Naci Güllü ile Çevreli, Alibeyli ve Çamtepe Mahalle Muhtarlarının katılımlarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Öğrenci ve Gençlik Komisyonu Başkanı Mert Can ise arkadaşlarına yönelik yaptığı kısa konuşmada; Daha sık bir araya gelmelerinin önemini vurgulayarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Toplantıya Danıştay üyesi Mehmet Aydın, Yozgat Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim, İlbank Daire Başkanı Muhammet Göçer, HÜ Tıp Fak. ABD Başkanı Prof. Dr Ayşen Erdem, HÜ Tıp Fak. Üroloji ABD Öğretim Üyesi ve Rektör Danışmanı Prof. Dr Muzaffer Eroğlu, Av. Mustafa Ateş, Av. Gülendam Bakıcı Yalçınkaya, Op. Dr Candost Hanedan, İş İnsanları Hakan Oktay, Mustafa Kocamaz ile Murat Bostan katılım sağladı. Katılımcılara Tarsus Basın Grubu adına plaket takdim edildi. Birer konuşma yapan katılımcılar gençlerle deneyimlerini paylaştılar.
Toplantı yapılan ikramlar ve sohbetlerin ardından sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ANAMURLU BAŞKAN DENİZ'DEN ANKARA ÇIKARMASI
Mersin Büyükşehir itfaiye ekipleri Tarsus'ta bir günde çok sayıda yangına müdahale etti
Mersin Büyükşehir itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sürücüyü hayatta tuttu
BAŞKAN SOFU:"ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİMİZİN BURSLARI HESAPLARINA YATTI"
TARSUS'TA YEM BİTKİSİ EKİMİ
TADER, TARSUSLU ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞMASI
TARSUS'TA CUMHURİYET BAYRAMI BİLEĶ GÜREŞİ
MERSİN'DE PROTOKOL KURALLARI EĞİTİM SEMİNERİ...
MSK’DA YENİ HEDEF MANİSA BASKET
Mersin Pullu Tabiat Parkında çıkan yangına anında müdahale edildi

Mersin Haber ,Mersin