TADER Genel Başkanı Semih Özsu Derneğin Kuruluşunun 10. Yılı Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı

“HERŞEY TARSUS İÇİN, HEPBİRLİKTE EL ELE”

30 Aralık 2022 Cuma, 10:16
TADER Genel Başkanı Semih Özsu Derneğin Kuruluşunun 10. Yılı Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı
-

Başkan Özsu mesajında;“Saygıdeğer Hemşerilerimiz, 27 Aralık 2012 tarihinde sizlerle birlikte kurduğumuz Derneğimizin 10. Yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Herkesin doğup büyüdüğü topraklara vefa borcunu yürekten hissetmesi gerektiğine inanıyoruz. İşte bu sebeple; ‘Tarsus bizim için vazgeçilmez Sevdadır’.
Derneğimizin kuruluşunda bir söz söylemiştik; ‘Kişilerin makamı, mevkii, siyasi görüşü ne olursa olsun, TADER çatısı altında herkes sadece ve sadece Tarsuslu’ dur’ demiştik. Hepimizin ortak paydası olan bizi biz yapan Tarsus’un çıkarları noktasında, farklılıklarımızı zenginliğe çevirmeli hep birlikte el ele vermeliyiz.
İşte bu amaç doğrultusunda10 yıldır Tader olarak, Tarsusluların birliğine ve birbirlerinden haberdar olmasına katkı sağlamak amacıyla, Ankara’ da başlattığımız bu dayanışma hareketini daha da genişletmek için önce İzmir’ de ardından da Sakarya illerinde Temsilcilikler açtık.
Bu süreçte Tarsus’umuzun kültür, tarih ve doğal güzellikleri ile yöresel lezzetlerini tanıtmak amacına yönelik birçok ulusal ve uluslararası projeyi yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği ile bize duyulan güven ve destek sayesinde başarıyla gerçekleştirdik.”ifadelerine yer verdi.
TARSUSLU ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİMİZ…
Özsu yayımladığı mesajının devamında; “Geleceğimizin teminatı gençlerimizi çok önemsediğimiz için, onların her türlü sorununa çözüm bulmayı ilke edindik. Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın Komisyonu ile Öğrenci ve Gençlik Komisyonumuzla birlikte çalışmalar ve etkinlikler yaptık.”dedi.
Kurulduğu günden bu yana öğrencileri, gençliği ve geleceği ön planda tutan TADER oluşturulan burs fonu ile birçok üniversite öğrencisine destek oldu.
ÜNİVERSİTE OKUYAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN BURS FONU KURDUK
Burs fonuna ve Tarsuslulardan gelen desteğe vurgu yapan Başkan Özsu; “Yine bu süreçte Üniversiteli gençlerimizin öğrenim yaşamına bir nebzede olsa destek olmak için ‘TADER BURS FONU’ nu kurarak hayırsever hemşerilerimizin katkılarıyla son iki yıldır Tarsuslu öğrencilerimize Burs veren bir Dernek olduk. Burs Fonumuza destek olan hayırsever hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.
Siz değerli hemşehrilerimizden aldığımız destek ve bize duyduğunuz güven var oldukça bizler çalışmalarımıza ilk günkü heyecanla devam edeceğiz.
Bu vesileyle, bu anlamlı günde bir kez daha yürüdüğümüz bu yolda bizlere destek olan, yalnız bırakmayan yerel yöneticilerimize, siyasilerimize, STK Başkan ve yöneticilerimize, Muhtarlarımıza ve sizlerle bizim aramızdaki gönül bağının pekiştirilmesinde aktif rol üstlenen yerel basınımıza ve siz değerli hemşerilerimize bir kez daha destekleriniz için teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.’’diyerek teşekkürlerini iletti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor

Mersin Haber ,Mersin