TADER BAŞKANI ÖZSU "29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN"

TADER Başkanı Semih Özsu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladı.

28 Ekim 2024 Pazartesi, 06:45
TADER BAŞKANI ÖZSU "29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN"
-

TADER Başkanı Semih Özsu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladı.
Başkan Özsu mesajında;’’Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün önderliğinde büyük Türk Milletinin, istiklal ve istikbal için vermiş olduğu şanlı ve onurlu mücadelesinin sonucu ilan edilen ve millet egemenliğine dayanan Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 101.Yıldönümünü hep birlikte kutlamanın coşkusunu ve onurunu yaşıyoruz. 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk; ‘’Cumhuriyet; fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister’’ sözüyle, Cumhuriyeti gelecek kuşaklara, yani bizlere emanet etmiştir. Bizlerde bu bilinç doğrultusunda hareket ederek; Cumhuriyetimizi korumak ve ilelebet yaşatmak için, Cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkmak, her alanda yapacağımız çalışmalarla Atatürk’ün bizlere emanet ettiği bu mirası daha da güçlendirmek,  gösterdiği hedeflere ulaşarak muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarmak  ve bizden sonraki nesillere her alanda daha da gelişmiş, güven ve huzur içerisinde yaşayacakları daha güçlü bir Türkiye bırakmak için, birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çok çalışmak zorundayız.
Bu duygularla, Tarsuslular Derneği olarak hemşehrilerimizin ve Aziz Milletimizin ‘’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, bir kez daha Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, Kurucu Meclisimizin Kahraman üyelerini, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum’’ dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN SOFU'DAN, GÖÇERLERE ZİYARET
BAŞKANVEKİLİ UYAN, TARSUS HIZLI TREN GÜZERGAHINDAKİ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİRARAYA GELDİ
EMİRLER ORMAN PARKI PİKNİK ALANI’NDA ATEŞ YAKMAK YASAKLANDI
Mersin İl Sağlık Müdürlüğü'nden Sigarayı Bırakanlara Başarı Belgesi
Tarsus Belediyesi Emekliler Haftası’nda Anlamlı Bir Etkinliğe İmza Attı.
Mersin Orman Bölge Müdürü Rıfat Ataş’tan Kaymakam Kemal Duru’ya Ziyaret
EMEKLİLERE SOHBET EVİ GELİYOR
ATİLLA TOROS, DEVLET SU İŞLERİ (DSİ) 67. ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
TARSUS, ALİFAKI- TUZLA YOLUNDA KAZA
HALK KART ÖDEMLERİ YATIRDI

Mersin Haber ,Mersin