Son Dakika! Gaziantep'te Polise İkinci Saldırı!

10 Ocak 2017 Salı, 20:14
Son Dakika! Gaziantep'te Polise İkinci Saldırı!
-

Gaziantep'te, devriye görevini yapan polis aracına içinde 3 kişinin bulunduğu otomobilden ateş açıldı. Çıkan çatışmanın ardından kaçan teröristlerden 1'i yakalanırken, kaçan 2 teröristin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

DEVRİYE GÖREVİ YAPAN POLİSE SALDIRI

Bugün Emniyet Müdürlüğü'ne teröris saldırının gerçekleştiği Gaziantep'te ikinci bir saldırı olayı da saat 19.30'da devriye görevini sürdüren polis aracına gerçekleştirildi.

Kavaklık Mahallesi'nde devriye gezen polis aracına yanından geçen bir otomobilden silahlı saldırı düzenlendi. Açılan ilk ateşe polislerde anında karşılık verdi. Kısü süre yaşanan çatışmanın ardından saldırganların bulunduğı otomobil ara sokaklara kaçarak izini kaybettirdi.

TAKİP SONUCU 1 TERÖRİST YAKALANDI

Polis ekiplerinin peşine düştüğü otomobil fazla uzaklaşamadan Kavaklık Mahallesi'nde ara sokakta durduruldu. Yaya kaçmaya çalışanlan saldırganlardan 1'i yakalanarak gözaltına alındı. Kaçan 2 teröristin yakalanması için bölgeye sevk edilen çok sayıda polis etkibi ile geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN SEÇER 1 MAYIS KORTEJİNDE EMEKÇİLERLE OMUZ OMUZA YÜRÜDÜ
TARSUS’TA 1 MAYIS COŞKUSU MEYDANLARA TAŞTI
MERSİN'DE 15 GENÇ GİRİŞİMCİ, ÇİLEK ve ARICILIK EĞİTİMLERİNİ TAMAMLDI
Başkan Aldemir, Mersin Şehir Hastanesinde Tedavi Gören Çocukları Ziyaret Etti
MERSİN SPOR KULÜBÜ, BURSASPOR YÖRSAN’A BİLENİYOR
MERSİN'DEN 286 HACI ADAYI KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI
Tarsus TSO, "Tarsus ve Bölge Turizmİ" Etkinliğine Ev Sahipliği Yaptı
KAYMAKAM AKYÜZ, DEVLET HASTANESİ'NDE PERSONELİN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI
TSO MECLİS BAŞKANI HÜSNÜ YAĞCI, ÇİN'DE DÜZENLENEN KANTON FUARINA KATILDI
MERSİN’DE JANDARMADAN TORBACI OPERASYONU: 112 GÖZALTI

Mersin Haber ,Mersin