SOLOTÜRK Mersin Semalarında Uçacak, Solotürk Gösteri Ekibi 23 Nisan Günü Saat 16.00'da Mersin İdman Yurdu Sahilinde Uçacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi olan SOLOTÜRK Mersin’e geliyor.

17 Nisan 2019 Çarşamba, 11:43
G: 19.04.2019 - 12:46
SOLOTÜRK Mersin Semalarında Uçacak, Solotürk Gösteri Ekibi 23 Nisan Günü Saat 16.00'da Mersin İdman Yurdu Sahilinde Uçacak
-

Bugüne kadar birçok organizasyonda uçuş yapan, aynı zamanda uluslararası etkinliklerde de Türkiye’nin göğsünü kabartan SOLOTÜRK,Mersinlilerle buluşacak.Mersin semalarında nefes kesen bir gösteri düzenlemeye hazırlanan SOLOTÜRK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunuMersin’de sergileyeceğimuhteşem akrobasi gösterisi ile taçlandıracak.
Sonsuz mavilikte birbirinden güç manevralarla yapılan akrobasi uçuşları ile izleyenlerin nefesini kesecek bir gösteriye hazırlanan SOLOTÜRK, Türk tarihinin en anlamlı günlerinden biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 23 Nisan Salı günü saat 16.00’da Mersin İdman Yurdu Meydanı sahil bandında Mersinlilere görsel bir şölen sunacak.
SOLOTÜRK’tenMersinlilere Davet
Dünyanın en iyi pilotları arasında gösterilen SOLOTÜRK pilotları ise Mersinlilere seslenerek, 23 Nisan Salı günü Mersin’de düzenlenecek gösteriye tüm Mersinlileri davet etti. SOLOTÜRK’ün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gözün göremediği kulağın duyamadığı yerlerde neleri başarabildiğini estetik biçimde tüm dünyaya gururla sunan SOLOTÜRK, sizlerle olacak olmanın gururunu yaşıyor… Gösterilerimizin en güzel yanı sizlersiniz. Bu yılda bizi yalnız bırakmayacağınıza inancımız tamdır” denildi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise Türk Hava Kuvvetleri'nin güzide pilotlarını Mersin'de ağırlayacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve "Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda tüm hemşehrilerimi unutamayacakları bir gösteri için Mersin İdman Yurdu Meydanı'ndaki buluşmamıza bekliyoruz” dedi.
Türkiye’nin gökyüzündeki gurur kaynağı

Türk Hava Kuvvetleri’nin sahip olduğu modern ve yüksek performanslı F-16 uçağının kabiliyetlerini, kullanımı için gereken yüksek seviyedeki bilgi ve beceriyi izleyiciye bir gösteri şeklinde sunan gösteri ekibi olan SOLOTÜRK, bugüne kadar ulusal ve uluslararası platformda birçok gösteriye imza attı. Kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin gururu olan SOLOTÜRK,İngiltere Fairford'da dünyanın en prestijli hava gösterisinde (Royal International AirTattoo-RIAT) Hava Kuvvetleri tarihinde bir ilke imza atarak, "Dünyanın En İyi Gösteri Uçuşu" ödülü, Avrupa'nın en önemli havacılık gösterilerinden biri olan ve İngiltere'de yapılan RIAT 2018 AirShow'da“En İyi Solo Jet Gösteri Uçuşu” ödülü gibi birçok ödüle layık görüldü.


 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin