SMG’den Yılbaşı Ruhunu Yansıtan 5 Şarkı!

Yeni yıla sayılı günler kala, market ve hediye alışverişine çıkanlar, mağaza ve AVM’lerden yükselen yılbaşı şarkılarıyla keyifli anlar yaşıyor. Yurt içinde binlerce noktada dijital müzik yayıncılığı hizmeti veren sektörün lider şirketi SMG, bu sene yılbaşı şarkılarında blues’dan caza uzanan seçkisiyle her zevke hitap ediyor.

28 Aralık 2017 Perşembe, 03:24
SMG’den Yılbaşı Ruhunu Yansıtan 5 Şarkı!
-

Yılbaşı listeleri hakkında bilgi veren SMG Yönetim Kurulu Başkanı Gül Gürer Alimgil, “Yılbaşı şarkılarımızı duyanlar kimi zaman dans etmek isteyecek kimi zaman da çocukluklarındaki yılbaşı akşamlarına geri dönecek” diyor.

Alışveriş merkezlerinden restoranlara, mağazalardan marketlere kadar yeni yıl öncesinde sıklıkla uğradığımız binlerce noktada dijital müzik yayını hizmeti veren SMG, yılbaşına özel müzik listeleriyle hem müşterilerin alışverişlerini daha keyifli hale getiriyor hem de bu yoğun dönemde çalışanlara motivasyon sağlıyor.

Profesyonel DJ ve müzik direktörlerinden oluşan SMG Müzik Departmanı tarafından hazırlanan listelerde, farklı zevklere hitap eden şarkılar dikkat çekiyor. Bu yıl blues’dan caza uzanan listeler hazırladıklarını söyleyen SMG Yönetim Kurulu Başkanı Gül Gürer Alimgil, “Yılbaşı şarkılarımızı duyanlar kimi zaman dans etmek isteyecek kimi zaman da çocukluklarındaki yılbaşı akşamlarına geri dönecek. Bunun yanında, yapılan araştırmalar müzik çalan mağazalarda müşterilerin daha uzun süre kaldığını ve daha çok alışveriş yaptığını gösteriyor. Listelerimiz satışları artırırken, yoğun bir tempoya giren çalışanların motivasyonunu da yükseltiyor” diye konuştu.

SMG’den 5 yılbaşı şarkısı
1- Cool Christmas Blues - Charles Browns
2- New Year Resolution - Otis Redding, Carla Thomas
3- Silent Night - Andrea Bocelli
4- Christmas Time - Bryan Adams
5- The Christmas Song - Gregory Porter

SMG hakkında:
2009 yılında Gül Gürer Alimgil, Serkan Polat ve Moris Alhale tarafından kurulan SMG, Türkiye’de halka açık mekanlarda kapalı devrede yasal müzik, anons ve reklam yayınları yapmaktadır. Geliştirdiği yazılım sayesinde, yayınları internet üzerinden anlık olarak değil, depola-çal yöntemiyle gerçekleştiren SMG, bu şekilde yayın yapan tek şirket olup sektöründe lider konumda yer almaktadır. Türkiye’de müziği şirketlere dijital olarak ileten ilk firma olan SMG; bekleme müziği, anons, entegre ses - görüntü ve ekran yönetimi hizmetleri ile markaların müşterileriyle bağ kurmasına aracı olmaktadır. Deneyimli kadrosuyla alışveriş merkezleri, oteller, perakende satış noktaları, restoranlar, turistik tesisler, showroom’lar, sağlık merkezleri başta olmak üzere, 450 firmanın 8.500’e yakın noktasında hizmet veren SMG, müzik ile teknolojiyi birleştirdiği sistemiyle şirketlere özel çözümler de sunmaktadır.

SMG, Türkiye’de en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin yer aldığı Deloitte Technology Fast50 Türkiye 2015 Programı’nda altıncı sırada, Deloitte Teknoloji Fast 500 EMEA Programı’nda ise 229. sırada yer almıştır. Deloitte Technology Fast50 Türkiye 2016 Programı’nda da yer alan SMG, 2017 yılında da sıralamaya girip üç yıl art arda bu listeye girme başarısı göstermiştir. İTÜ ARI Teknokent’e başvurup en yüksek puanla girmeye hak kazanan SMG’nin teknik ve AR-GE departmanları, yazılımı geliştirmek amacıyla çalışmalarını burada sürdürmektedir. SMG ayrıca, tüm dünyada markalara lisanslı müzik hizmeti veren ve bir Spotify firması olan Soundtrack Your Brand’in Türkiye’deki tek yetkili temsilcisidir. Bu iş birliği ile birlikte Türkiye’deki şirketler, kendi müzik listelerini oluşturma, ve tüm lokasyonlarda çalan müziği tek bir noktadan kontrol etme gibi ayrıcalıklara sahip olmuştur.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin