Silifke’nin Gururu Türkiye Şampiyonu Emre Özel Oldu

SPOR

23 Eylül 2017 Cumartesi, 08:37
Silifke’nin Gururu Türkiye Şampiyonu Emre Özel Oldu
-


Türkiye Vücut geliştirme, fitness ve bilek güreşi federasyonu’nun 2017 faaliyet programında yer alan Türkiye Vücut Geliştirme Ve Fitnes Yarışması İstanbul TÜYAP fuar alanında gerçekleştirildi.
 
Türkiye genelinde yaklaşık beş bin sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada Silifkeli sporcumuz Emre Özel -1,71 kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak gururumuz oldu.
 
Türkiye vücut geliştirme, fitness ve bilek güreşi federasyonu tarafından İstanbul Tüyap fuar alanında düzenlenen Türkiye şampiyonasına katılan Silifke’nin ilk ve tek şampiyon çıkaran kulübü oldu.
 
Geçen yıl yarışmaya girerek yarı finalde elenen Emre Özel, bu yıl gerçekleşen yarışmada Türkiye şampiyonu oldu.
 
Türkiye şampiyonu olan Emre Özel sponsorluk sağlandığı taktirde Avrupa Şampiyonasına gitmek istediğini ve çok iddialı olduğunu söyledi.
 
 
Silifkeli şampiyonun ağabeyi ve aynı zamanda Silifke Hedef Fitness Spor Kulübü Başkanı ve antrenör Ersin Özel ise,  bu yarışmaya hazırlanma süresinde kardeşinin gerek yaz dönemi sıcaklarından, gerekse diyet döneminde çok zorlu süreci atlattığını ama yarışma sonucunda Türkiye Şampiyonu olmasıyla bütün çekilen  zorlukları bir anda unutturduğunu söyledi.
 
AMACIMIZ BU SPORU SEVDİRMEK
 
Çalışmalarını Hedef Fitness Spor salonunda yaptıklarının altını çizen Özel, bu sporu sadece gençlerin değil, her yaştan vatandaşlarımızın spor yapmalarını sağlamak için 600 m2 kapalı spor alanı, bay, bayan soyunma odaları, duş imkanı, bekleme salonu ve vitamin barı ile sporcuların her türlü ihtiyaçlarını karşılamakta olduğunu belirtti.

Kaynak: Akdeniz Haberler

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN ANNELER GÜNÜ ŞÖLENİ
BAŞKAN SEÇER'DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİ’NDEN ‘TÜKENMEYEN SEVGİLER, DÖNÜŞEN ESERLER SERGİSİ’
Tarsus’ta Mehteran Takımı Eşliğinde Kur’an Kurslarına Destek İçin Hayır Kermesi Düzenlendi
MERSİN SPOR KULÜBÜ DEPLASMANDAN MUTLU DÖNÜYOR
SONER YETGİN 'E ÇİFTE GÖREV
VALİ TOROS, BAŞSAVCI ÖZTOPRAK İLE GÖRÜŞTÜ
TARSUS ÜNİVERSİTESİ AKKUYU NGS PROJE SAHASINI ZİYARET ETTİ
MÜDÜR ANTEPLİOĞLU, PERSONELİN ANNELELER GÜNÜNÜ KUTLADI
SİLİFKE'DE OTOMOBİL TIR'IN ALTINA GİRDİ: 2 KİŞİ ÖLDÜ

Mersin Haber ,Mersin