Silifke’de CHP’nin Yeni Binası Coşkulu Bir Törenle Açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke İlçe Başkanlığının yeni hizmet binası açılışı, CHP'li Üst düzey isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

23 Mart 2019 Cumartesi, 23:01
Silifke’de CHP’nin Yeni Binası Coşkulu Bir Törenle Açıldı
-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke İlçe Başkanlığının yeni hizmet binası açılışı, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Grup Başkanvekili Özgür Özel, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Silifke Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur ve Milletvekillerinin katılımıyla yapıldı.
İLÇE BAŞKANI SUNGUR, EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Açılış konuşmasını yapan CHP Silifke İlçe Başkanı Cemil Sungur, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Grup Başkanvekili Özgür Özel ve ve tüm katılımcılara teşekkür ederek, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi. Başkan Sungur, binanın yapımında emeği geçenlere tek tek teşekkür ederek, Silifke’de CHP’nin her geçen gün yıkılmaz bir kale olduğuna vurgu yaptı. Sungur, ‘Silifke’de CHP’ye hitap eden böylesine güzel bir binaya sahip olduk. Bu kadar yoğun gündemde çok değerli Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba, Grup Başkanvekilimiz Özgür Özel, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Vahap Seçer ve Milletvekillerimiz bizlerle oldu. Burada önümüzdeki yerel seçimde Cumhuriyet Zaferini bir kez daha yaşayacağımıza inanıyorum. Bizim Silifkelilerle gönülden gönüle bir bağımız var. İnşallah Martın sonunda baharı hep birlikte getireceğiz’ dedi.
BAŞKAN TURGUT, ‘HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN SİZLERLEYİM’
Silifke’de 5 yıllık görev süresi zarfında birçok projeyi hayata geçirdiğini ve ikinci döneme bu hizmetlerin devamı için yeniden talip olduğunu ifade eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Kim ne dedikodu yaparsa yapsın biz hizmetlerimizle, projelerimizle, yapacak olduğumuz çalışmalarımızla halkımızın huzuruna çıktık, çıkmaya da devam edeceğiz. Onların hayal bile edemediği projeleri Silifke’mize bir bir kazandıracağız. Bu güzel şehrimizi 15 yıl hizmetten mahrum bırakanlar bugüne karşımıza yeniden çıkmışlar, Silifkelileri kandırmaya çalışıyorlar. Bu fırsatı bunlara bir daha vermemek için önümüzdeki yerel seçimde Silifke’de umudun adı Mustafa Turgut’a, Mersin’de umudun adı Vahap Seçer’e destek vermenizi istiyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum’ dedi.
VAHAP SEÇER, ‘SİLİFKE VE MERSİN HİZMETE DOYACAK’
Mersinlilerin artık değişim istediğini savunan CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer ise, ‘İnsanların etnik kökeninden, mezhebinden dolayı ayrımcılık yapmak bizim kitabımızda yok, bundan sonra olmayacak da. İnsanlar huzur istiyor, barış istiyor, kardeşlik istiyor. Her yeri geziyorum. Vatandaş elimi sıkıyor, heyecandan eli titriyor. Biz inadına kardeşlik diyeceğiz. Bizim istikbalimiz bir. Bu ülke batarsa hepimiz zarar görürüz. Üç beş oy almak için memlekete bu kötülüğü yapanlara kulaklarınızı tıkayın. Silifke’de umudunuz Mustafa Turgut, Mersin’de umudunuz Vahap Seçer olacak’ dedi.
ÖZGÜR ÖZEL, ‘MUSTAFA TURGUT’UN ALNINDAN ÖPMEYE GELDİM’
CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, ‘Silifke’ye Belediye Başkanımız Mustafa Turgut’un alnından öpmeye geldim” Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut 62 vaatte bulunmuş, 4 tanesi Büyükşehir aynı partiden olmadığı için yapılamamış. Ama 58 vaadin tamamını yapmış. Belediye Başkanımız Mustafa Turgut’un alnından öpmeye geldim. Yapamadıklarını da yapmış ama yaptıklarına bakarken Sayın Cumhurbaşkanının kulaklarını çınlatası geliyor insanın” dedi.
Silifke’de Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanlarının 2 tane köprü yaptığını belirten Özel, “Diyor ya; ‘CHP zihniyetinin bir dikili ağacı yok’ diye, bir baktık Silifke’de 4 köprü var. Birini Romalılar yapmış. 2 tanesini Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları yapmış. Sayın Recep Tayyip Erdoğan 3.’cü köprü ile övünüyor. Başkan Mustafa Turgut 4.’cü köprüyü yapmış. Yapmış olduğumuz araştırmalarda Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut AK Partili, MHP’li, CHP’li, İYİ Partili, HDP’liyi birbirinden ayırt etmemiş, herkese eşit hizmet vermiş. Çalmamış, çaldırmamış, Silifke’ye hizmet etmiş, Bunun için Silifkelilere Mustafa Turgut’un yeniden Belediye Başkanı olacağını müjdesini vermeye geldim’ dedi.
VELİ AĞBABA, ‘SİLİFKEMİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN’
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise partililerden daha çok çalışmalarını son bir hafta içerisinde enerjilerinin yüzde yüzlük bölümünü harcamalarını Mersin’de ve Silifke’de CHP’nin seçimi kazanacağını iddia etti.
Silifke’de CHP’nin Yeni Binası Coşkulu Bir Törenle Açıldı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor

Mersin Haber ,Mersin