Silifke Yeni Belediye Başkanı Mücahit Aktan, Mazbatasını Alıp Görevine Başladı

Silifke'de MHP'den Cumhur ittifakı adayı olan ve 31 Mart yerel seçimlerini kazanan Mücahit Aktan, mazbatasını alıp görevine başladı.

09 Nisan 2019 Salı, 06:59
G: 09.04.2019 - 07:01
Silifke Yeni Belediye Başkanı Mücahit Aktan, Mazbatasını Alıp Görevine Başladı
-

Beraberinde AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve seçilen 18 belediye meclis üyesiyle birlikte İlçe Seçim Kuruluna gelen Başkan Aktan, mazbatasını aldı. Daha sonra beraberindekilerle birlikte MHP ilçe binası önünden yürüyerek Silifke Belediye hizmet binası önüne gelip Kurban kesilerek karşılanan Başkan Aktan, görevi eski Başkan Mustafa Turgut'tan devraldı.
Başkan Aktan, makamında yaptığı ilk açıklamada, seçim sonuçlarının Silifke'ye, Mersin'e ve Türkiye'ye hayırlı olması dileğinde bulundu.
Seçimlerin bittiğini ve artık hizmet zamanının geldiğini ifade eden Aktan, "Silifke’ye hizmet yolunda Cumhur ittifakı adayı olarak şahsına bu göreve layık gören Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, MHP Mersin il Başkanım Sayın Zeynel Uğur Gölgeli ve yönetim kurulu üyelerine, MHP Silifke İlçe Başkanım Sayın Levent Nogay’a ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum.
Adaylığımın açıklamasının ardından gece uyumadan gündüz yorulmadan benimle birlikte çalışan MHP Silifke İlçe Başkanı Sayın Levent Nogay ve MHP Silifke teşkilatımızın tüm kademelerine, AK Parti İlçe Başkanı Sayın Mustafa Çetin ve AK Parti Silifke teşkilatının tüm kademelerine, Belediye Meclis Üyesi Adaylarımıza, seçim çalışmalarımızda emeği geçen partili partisiz tüm gönüldaşlarımıza, çalışmalarımızın görünmez kahramanlarına ne kadar teşekkür etsem azdır.
Ayrıca gece gündüz demeden çalışmalarımıza destek veren dostlarıma, seçim çalışmaları esnasında kapısını çalıp rızalarını aldığımız büyüklerimize, küçüklerimize ve değerli Silifkelilere bana verdikleri güvenoyu için çok teşekkür ediyorum.
Halkımıza söz verdiğim gibi bir başkan olacağım. Mazbatamızı aldığımız şu andan itibaren parti rozetimi çıkarttım ve belediye başkanlığı görevimi adil bir şekilde layıkıyla yürüteceğim. Seçilen meclis üyelerimizle birlikte Silifkemiz’i daha modern ve çağdaş bir kent yapacağız. Çocuklarımızın güven ve huzur içinde büyüyebilecekleri bir Silifke’yi inşa etmek için gece gündüz çalışacağız. Halkımızın verdiği güveni boşa çıkartmayacağız. Tüm Silifke halkına bana ve ekibime gösterdikleri güven için çok teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Aktan, ilk verilere göre de şuanda belediyenin 10 milyon lira borcunun olduğunu, önümüzdeki günlerde de genel durum hakkında detaylı bir açıklama yapacaklarını sözlerine ekledi.

Haber - Kaynak: Silifke Gündem

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor

Mersin Haber ,Mersin