Silifke Belediyesi, Bayraklı Parkı Güzelleştirecek

Silifke Belediyesi kent peyzajını bozan ve kullanışsız hale gelen parklarda başlattığı yenileme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, yıllardır bakımsız durumda olan Bayraklı Park’ın baştan aşağı yenileceğini müjdeledi.

24 Kasım 2015 Salı, 09:35
G: 24.11.2015 - 09:40
Silifke Belediyesi, Bayraklı Parkı Güzelleştirecek
-

İlçe genelindeki bakımsız parkları bir bir yenileyen ve mahallelere yeni oyun alanları ile parklar kazandıran Silifke Belediyesi, Pazarkaşı Mahallesi’nde bulunan Bayraklı Parkı, modern bir görünüme kavuşturacak.

 

‘ATIL DURUMDAKİ PARKLARIMIZI BİR BİR YENİLİYOR VE HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNUYORUZ’

 

Park’ta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, vatandaşların parklardan en iyi şekilde yararlanabilmesi için yürüyüş yolları, dinlenme yerleri, spor ve çocuk oyun alanlarının yapılacağını belirtti.

 

Çalışmalarda, eskiyen ve kullanım ömrünü tamamlayan spor ve kondisyon aletlerinin yenileriyle değiştirileceğini ifade eden Turgut, ‘Bayraklı Parkımız, ilçeye yüksek bir konumda olmasından dolayı manzarasıyla güzel bir mekâna sahip. Yeni bir çehre kazandıracağımız parkta, özellikle ailelerin rahatça oturup, çayını içebilecekleri ve çocukların özgürce oyun oynayabileceği güzel bir alan inşa edeceğiz. Bunun yanında bank ve kamelyalardan oluşan oturma grupları ve yürüme yollarındaki bozuk bölümlerin onarımı yapılacak olup parkın ağaç ve bitkileriyle ilgili çalışmaları da park yenileme programıyla eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. Ayrıca boylu ağaçların kış aylarına hazırlık amacıyla budamaları yapılarak, parkımızı mevsimlik çiçeklerle güzelleştireceğiz’ dedi.

 

BAŞKAN TURGUT, PAZARKAŞI SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR ALDI

 

Pazarkaşı Mahallesi’ndeki Bayraklı Park’ta incelemelerde bulunan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, sohbet ettiği vatandaşlardan teşekkür aldı. Vatandaşlar belediyenin çalışmalarından duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

 

Başkan Turgut’a teşekkür eden mahalle sakinleri, “Ailemiz ve çocuklarımızla bu parka gelip rahatça gezebileceğiz. Daha önce bu alanlar bizler için korku bölgeleriydi. Mezbelelik yerlerde kim olduğu belirsiz kişilerin barındığı yerlerdi. Bırakın çocuklarımızın buralardan geçmesini bizler dahi tereddüt ile bu yerlerden geçiyorduk. Park olarak yeniden düzenlenecek olması ve güvenlik önlemi alınması bizleri rahatlatacak. Şehir merkezimizde güzel bir parkımız olacak. Bu nedenle hizmetlerinizden dolayı size ve ekibinize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Kaza da Yaşamını Yitiren Yiğit Turan Tarsus'ta Davul Zurnayla Uğurlama
BÜYÜKŞEHİR'DEN TARSUS'TA UNUTULMAZ ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN EMEKLİLERE SAĞLIKLI YAŞAM DESTEĞİ
TADEKA’DA “HİÇ” ADLI RESİM VE AHŞAP SERGİSİ
BÜYÜKŞEHİR, “DÜNYA SAĞLIK İÇİN HAREKET ET GÜNÜ”NDE VATANDAŞLARI DOĞADA BULUŞTURDU
TARSUS'TA YAVUZ SULTAN SELİM CADDESİ İLE PİRİ REİS CADDESİ YENİLEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN ANNELER GÜNÜ ŞÖLENİ
BAŞKAN SEÇER'DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİ’NDEN ‘TÜKENMEYEN SEVGİLER, DÖNÜŞEN ESERLER SERGİSİ’
Tarsus’ta Mehteran Takımı Eşliğinde Kur’an Kurslarına Destek İçin Hayır Kermesi Düzenlendi

Mersin Haber ,Mersin