Sevgilisinin Vurduğu Kadın Öldü

Ayrılmak istediği sevgilisi 26 yaşındaki Emre Arıkan tarafından vurulan 42 yaşındaki Fatma Taş tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

16 Ocak 2017 Pazartesi, 19:02
Sevgilisinin Vurduğu Kadın Öldü
-

Adana'da ayrılmak istediği sevgilisi 26 yaşındaki Emre Arıkan tarafından vurulan 42 yaşındaki Fatma Taş tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İntihar girişiminde bulunan Arıkan'ın hayati tehlikesi sürüyor, olay sırasında yüzünü kurşun sıyıran Taş'ın kızı 22 yaşındaki Gizem Taşar ise taburcu edildi.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında merkez Çukurova İlçesi Yurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Emre Arıkan, kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisi Fatma Taş ile konuşmak için evinin önüne gitti. Barışma isteğini kabul etmeyen Taş ile Arıkan arasında tartışma çıktı. Ayrılığı kabullenmeyen Arıkan, yanında taşıdığı tabanca ile Taş'a ateş açtı. Silahtan çıkan mermiler Taş'ın vücudunun çeşitli yerlerine isabet etti. Bu sırada annesini Arıkan'dan korumak isteyen Gizem Taşar'ın da yüzünü kurşun sıyırdı. Taş, kanlar içinde yere yığılırken, Arıkan ise aynı tabancayla kendi başına ateş etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulanslarla ağır yaralı Fatma Taş, Emre Arıkan ile Gizem Taşar, çeşitli hastanelere kaldırıldı. Gizem Taşar ayakta tedavi edilip taburcu edildi.

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan Fatma Taş, yapılan tüm müdahaleye karşın sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Genç kadının cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Emre Arıkan'ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
KAYMAKAM AKYÜZ, DEVLET HASTANESİ'NDE PERSONELİN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI
TSO MECLİS BAŞKANI HÜSNÜ YAĞCI, ÇİN'DE DÜZENLENEN KANTON FUARINA KATILDI
MERSİN’DE JANDARMADAN TORBACI OPERASYONU: 112 GÖZALTI
Minik Y. D. Mersin'den Ankara'ya Helikopter Ambulansla Nakledildi
AİLE TEMALI RESİM ÇALIŞTAYI İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BAHÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
10. Uluslararası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Birinciler Birinciliği” Ödüllerini Aldı
BÜYÜKŞEHİR ÖNCÜLÜĞÜNDE ‘BİSİKLETLİ TURİZM KAPASİTE GELİŞTİRME ÇALIŞTAYI’ DÜZENLENDİ
MERSİN'DW "11. DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE İNSAN ODAKLI LİDERLİK ZİRVESİ’ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
MERSİN'DE GENÇ İSTİHDAM ADAYLARINA EĞİTİM VERİLDİ
BAŞKAN SOFU'DAN, 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Mersin Haber ,Mersin