Sever, Çamlıyayla Hak Ettiği Bütün Hizmetleri Alacak

Önceki dönem Ekonomi Bakan Yardımcısı ve AK Parti MKYK üyesi Mustafa Sever, Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde vatandaşlar ve kent yöneticileri ile buluştu. Gün boyu çeşitli mahallelerde halkla bir araya gelen Sever'e, ittifakın ilçe başkanları, il başkan yardımcıları ve muhtarlar eşlik etti.

28 Ağustos 2024 Çarşamba, 12:33
Sever, Çamlıyayla Hak Ettiği Bütün Hizmetleri Alacak
-

Ekonomi ve emeklilik gibi konuların yanı sıra birçok soruya yanıt veren Sever, Mersin için önemli projelerin hayata geçtiğini vurgulayarak, "Turizmi unutmuyoruz, Mersin daha da büyüyecek. Yedi bin yataklı Tarsus-Kazanlı Turizm Bölgemiz hayata geçecek," ifadelerini kullandı.
Enerji sorunları ve çekmeyen cep telefonlarıyla ilgili sorunların ele alınacağını belirten Sever, "Anamur'dan Çamlıyayla'ya kadar tüm sorunların çözüme kavuşturulması için gayret edeceklerini, ulaştırma Bakanlığı ve tüm GSM şirketlerinin genel müdürleriyle bu konuyu ele alacağız," dedi.
Sever, geçmiş dönemde, Köylere Hizmet Götürme Birliği üzerinden valilik ve kaymakamlıkların mükemmel bir hizmet sunduğunu, ancak Büyükşehir Yasası ile bazı hizmetlerin büyükşehir belediyelerine devredildiğini söyledi. Özellikle yayla ziyaretlerinde köy yollarının durumu hakkında gözlemlerini paylaşan Sever, "6000 kilometrelik yol 3500 kilometreye düşürülmüş, 2500 kilometrelik yol ise adeta kaderine terk edilmiş. Yayla yollarımız ve köy yollarımız yıpranmış durumda," dedi.
Mustafa Sever, yapımı devam eden Tarsus-Çamlıyayla karayolunun Belçınar bölümünde Karayolları ekipleri ve mühendisleriyle bir araya gelerek incelemelerde bulundu. Proje üzerinde mühendislerle görüş alışverişinde bulunan Sever, bu bölümün en kısa sürede bitirilerek trafiğe açılacağını söyledi.
Sever daha sonra Çamlıyayla Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek ilçedeki muhtarlarla buluştu. Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Bayram Ali Taş ve diğer muhtarları dinleyen Sever, tüm sorunları not alarak ilgili kurum yetkililerini aradı. Çamlıyayla ile ilgili hiçbir sıkıntı duymak istemediğini belirten Sever, mevcut sorunların önümüzdeki süreçte çözüme kavuşturulacağını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus Gazeteciler Cemiyeti’nden Tarsus TSO’ya Ziyaret
MERSİN SÜPER AMATÖR LİGİ BAŞLADI
BÖLGE MÜDÜRÜ ATAŞ, TARSUS'TA İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN BOLTAÇ, EVİNDEN BELEDİYE'YE BİSİKLETİYLE GİTTİ
MERSİN'DE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE AİT OTOBÜS YANDI
Tarsus Gazeteciler Cemiyetinden Mersin Emniyetinine Ziyaretler
TARSUS İDMANYURDU, KAMPA GİRDİ
MERSİN'DE ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ YEMEKTE BİRARAYA GELDİ
VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, GAZİ POLİS MEMURU HALİL ARI VE AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
38. ULUSLARARASI MERSİN BRİÇ FESTİVALİ BAŞLADI

Mersin Haber ,Mersin