Şehit Mustafa Sarı, Dualarla Anıldı

2017 yılında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Sarı, şehadetinin sene-i devriyesinde dualarla anıldı.

01 Haziran 2020 Pazartesi, 14:29
Şehit Mustafa Sarı, Dualarla Anıldı
-

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Şehitlerimizin aziz hatıraları bizlere emanet" dedi.
Toroslar Belediyesi, şehit Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Sarı'nın sene-i devriyesi dolayısıyla Mersin Şehitliği'nde Mevlid Programı düzenledi.
2017 yılında Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde, terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan kahraman şehidin Mevlid-i Şerifi'ne; Toroslar İlçe Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar İlçe Jandarma Komutanı Mahmut Eryiğit, Toroslar İlçe Emniyet Müdürü Zeki Avşar, Toroslar İlçe Müftüsü Mehmet Cingöz, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, belediye meclis üyeleri, şehit aileleri ve yakınları katıldı.
Uzun bir aranın ardından normalleşme süreci ile birlikte Mersin Şehitliği'nde bir araya gelen şehit aileleri, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a düzenlenen Mevlid Programı için minnet duyduklarını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ÇAMLIYAYLA'DA "ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI " YAPILDI
MERSİN ESOB'DAN TARSUS MMT AMERİKAN HASTANESİYLE SAĞLIK ANLAŞMASI
ANNE VE ÇOCUKLARININ YANINDA DRİFT YAPAN TAKSİCİYE GEREKEN YAPILDI
CHP GENEL MERKEZİ ORGANİZASYONU'NDAN MERSİN TSO'YA ZİYARET
Mersin Valisi Atilla Toros, Mut OSB, Müteşebbis Heyet Toplantısına Başkanlık Yaptı
AKDENİZ BELEDİYESİ HALKIN SAĞLIĞINI ÖN PLANDA TUTUYOR
BAŞKAN YILDIZ, MİMARLAR ODASI İLE BİR ARAYA GELDİ
MSK YENİ SEZONA ÇOK SIKI HAZIRLANIYOR
Tarsus'ta Genç Adamın Cansız Bedeni Bulundu
Kontrolden çıkan otomobil işyerine daldı

Mersin Haber ,Mersin