Seçer: "Türkiye’nin Geleceği İçin Birlik ve Beraberlik İçerisinde Çalışmaya Devam Edeceğiz"

Başkan Vahap Seçer, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ‘KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler Daire Belirleme Kura Çekilişi Töreni’ne katıldı.

18 Ocak 2023 Çarşamba, 23:09
Seçer: "Türkiye’nin Geleceği İçin Birlik ve Beraberlik İçerisinde Çalışmaya Devam Edeceğiz"
-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partili (CHP) diğer Büyükşehir Belediye Başkanlarıyla birlikte hakkında hapis ve siyasi yasak kararı verilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na desteklerini bir kez daha göstermek amacıyla İstanbul’daydı. Başkan Vahap Seçer, İstanbul programı kapsamında ‘KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler Daire Belirleme Kura Çekilişi Töreni’ne katıldı. İBB Başkanı İmamoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan törende; CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Yüksel Taşkın, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları ile bazı il ve ilçe belediye başkanları da yer aldı.
“Her şeyiyle güzel işler yapıyoruz”
Daire belirleme kura çekilişinde sosyal konutlarda hak sahibi olacak vatandaşlara “Hayırlı olsun” dileğinde bulunan Başkan Vahap Seçer, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanlarının sayısız sosyal projeye imza attığını ve Türkiye’nin geleceği için daima birlik ve beraberlik içerisinde çalışıp hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi. Seçer, “Bizim için ‘topal ördek’ yakıştırması olmuştu. O zaman bunu duyduğumda şunu söylemiştim: ‘Topal ördek miyiz, tazı mıyız, zaman bunu gösterir.’ Maşallah tazı gibi de koşuyoruz. İşte Ekrem Başkan, çok önemli ve değerli projeler yapıyor. Göstermelik değil, günü savmak için değil, yasak savmak için değil, gerçekten etkin. Hani ‘evladiyelik’ deriz ya; gayet güzel, mimarisiyle, yapısıyla, her şeyiyle güzel işler yapıyoruz. 4 ay sonra da inşallah Türkiye'de her şey değişecek. Türkiye'de çok güzel işler yapacak bu kadrolar. Canı gönülden inanıyorum” dedi. Konuşmaların ardından kuralar çekildi ve KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evleri’nin hak sahipleri dairelerine kavuştu.
Başkan Seçer, “Haysiyet Duvarı”na imza attı
Törenin sonlanmasıyla Başkan Vahap Seçer; CHP Genel Başkan Yardımcıları Torun ve Taşkın, İBB Başkanı İmamoğlu ve diğer CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanlarıyla birlikte Saraçhane’deki İBB ana yerleşkesinin önünde konumlandırılan “Haysiyet Duvarı”na gitti. Heyet, burada haysiyet duvarına imza atarak, fotoğraf çektirdi.
Seçer, ‘1 Milyon Kitap Destek Gecesi’ne katıldı: “Kampanyaya daha fazla destek verme kararı aldım”
Başkan Seçer, programını Prof. Dr. Selçuk Şirin öncülüğünde “1 milyon çocuğun ilk kitaplığını birlikte kuruyoruz” mottosuyla gerçekleştirilen ‘1 Milyon Kitap Destek Gecesi’ne katılarak sürdürdü. Gecede; Cem Yılmaz, Gülben Ergen, Cüneyt Özdemir, Ateş İlyas Başsoy gibi sanat, iş dünyası ve siyasetçilerden pek çok isim de yer aldı. Evinde kitap olmayan 1 milyon çocuğa ilk kitap setini hediye etmeyi amaçlayan projeye Büyükşehir Belediyesi olarak verdikleri destekten dolayı plaket alan Başkan Seçer, “Kampanyaya daha fazla destek verme kararı aldım” dedi.
Kitapların insan hayatındaki önemi ve çocukların geleceği üzerindeki etkileri hakkında konuşan Başkan Seçer, gerçekleştirilen etkinliği çok değerli bulduğunu söyledi. Projenin özellikle kırsalda eğitimde fırsat eşitliği, erişim eşitliğinin sağlanması açısından çok daha önemli bulduğunu dile getiren Seçer, “Mutlaka belediyelerin de bu konuda farklı projeksiyonları oluyor. En azından bununla beraber bizim çocuklara eğitim konusunda verdiğimiz destekler çok daha fazla zenginleşecek diye düşünüyorum. Buraya gelmemin bu kampanya açısından bir yararı oldu bana. Size yaptığım desteğin yetersiz olduğunu gördüm ve daha fazla destek verme kararı aldım” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin