Seçer, Mersin Barosu’nda Avukatlarla Bir Araya Geldi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 2021-2022 adli yılı açılışı dolayısıyla Mersin Barosu’nu ziyaret etti.

14 Eylül 2021 Salı, 13:28
G: 14.09.2021 - 13:32
Seçer, Mersin Barosu’nda Avukatlarla Bir Araya Geldi
-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 2021-2022 adli yılı açılışı dolayısıyla Mersin Barosu’nu ziyaret ederek, yeni dönem Baro Başkanı Gazi Özdemir ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini iletti.

“Herkesin düşüncelerini ifade etmesini istiyorum”
Ziyarette Başkan Seçer’e CHP Tarsus İlçe Başkanı avukat Ozan Varal da eşlik etti. Başkan Seçer’in Baro Başkanı Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı sohbette; pandemi süreci üzerinde duruldu. Başkan Özdemir, Başkan Seçer’in sürekli vatandaşlarla bir arada olduğuna dikkat çekti. Bunun üzerine Başkan Seçer, “Vatandaşlarla bir arada olmayı arzuluyorum. Herkesin düşüncelerini ifade etmesini istiyorum. Düşüncelerden faydalanıyoruz” dedi.
Görüşmede, hukuk alanında yaşanan bazı sorunlar hakkında yapılan değerlendirmeler üzerine Başkan Seçer, “Bazı zamanlar kamunun hakkını savunmak için alnımın damarı çatlıyor” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus, Çamalan’da Orman Yangınlarına Karşı Ortak Devriye
BAŞKAN ÇAKIR "HEDEF, TEKSTİL KENT'LE DOĞRUDAN İHRACAAT"
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 'NE "BESLENME DOSTU VE FİZİKSEL AKTİVİTEYİ DESTEKLEYEN İŞ YERİ" BELGESİ
ADANA'DA YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI, İZMİR, MANİSA VE HATAY'DA YANGINLAR DEVAM EDİYOR
Bayraktar, Tarsus Ziraat Odasını Ziyaret Etti
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN MİNİKLERE YAZ BOYU YÜZME KURSU
MERSİN'DE MOTORSİKLET KAZASI : 1 YARALI
BAŞKAN BOLTAÇ: “TARSUS’A HUZUREVİ VE PALYATİF YAŞAM MERKEZİ KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”
KEMAL DURU, ANAMUR KAYMAKAMI.OLDU
ŞAP ALARMI... HAYVAN SATIŞ YERLERINE GEÇİCİ KAPANMA TALİMATI

Mersin Haber ,Mersin