Sanatın Destekçisi, Erdemli Belediyesi

Erdemli Belediyesi Çağdaş Türk Müziği Korosu ve Çocuk Korosu, sezonun ilk konserini gerçekleştirdi. Prof. Dr. Kadir Karkın yönetiminde çalışan topluluğun sezon açılış konseri büyük ilgi gördü.

10 Ocak 2020 Cuma, 03:57
Sanatın Destekçisi, Erdemli Belediyesi
-

Erdemli Belediyesi bünyesinde çalışmalarını yürüten Çağdaş Türk Müziği Korosu ve Çocuk Korosu, Ocak ayında gerçekleştirdiği büyük konser ile sanatseverlerle bir araya geldi. Prof. Dr. Kadir Karkın yönetiminde çalışmalarını yürüten topluluk, yapılan konserle sezon açılışını da gerçekleştirdi.
Prof. Dr. Kadir Karkın tarafından eğitimlerini sürdüren Çağdaş Türk Müziği Korosu ve Çocuk Korosu, geçen sezondaki programları ile büyük beğeni toplamıştı. Sezon açılışını yoğun bir çalışma sürecinden sonra gerçekleştiren topluluk, ulusal düzeyde birçok organizasyonda da kendine yer buldu.
Konsere katılımın yoğun olduğu görülürken, koro çalışmaları hakkında açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Erdemli ’de her gün ayrı bir güzelliğe imza atmaya gayret ediyoruz. Erdemli ‘de insanları mutlu kılan, huzurlu kılan ne var ise bunu Erdemli Belediyesi olarak, uygulamanın gayreti içerisindeyiz. Kültürde, sanatta, medeniyette, ne var ise Büyük Atatürk’ün gösterdiği çağdaş, uygarlık seviyesini yakalama adına, koşar adımlarla bir gayretimiz var. Bizim en çok ehemmiyet verdiğimiz konulardan birtanesi’de bu kente yaşayan insanlarımızın yaşam kalitesini artırmak, bulundukları sokakta huzurlu bir şekilde hayatlarını idame ettirmek ama asıl üzerinde durduğumuz bir konu var ki geleceğimizi emanet edeceğimiz inşallah geleceğin modern Türkiye’sini, geleceğin aydınlık Türkiye’sini geleceğin büyük Atatürk’ün gösterdiği hedefe yönelecek ve bu hedefi yakalayacak gençlerimizi, bu seviyeye ulaştırmak adına insan fıtratına uygun, insan dokusuna uygun gençlerimizin en iyi şekilde kollaya bilmeleri için her türlü gayretimizi biz gençlerimizden esirgemiyoruz.” dedi.
İlçenin her yerinde toplumun ihtiyaçlarına yönelik projeler ürettiklerini, sanattan sağlığa, eğitimden kültüre kadar her alanda çalışma yürüttüklerini bildiren Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, özellikle çocukların topluma faydalı bireyler olabilmeleri adına en büyük sorumluluğun kendilerine ait olduğunu ifade etti. Başkan Tollu sözlerini şu şekilde noktaladı.”“İlçe gelişimine yapılabilecek en büyük yatırım, gelecek nesillerin eğitimine verilecek desteklerle olabilir. İşte bu sebeple attığımız her adımda sanatın ve gençlerimizin arkasındayız.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin