Sanat Şöleni Yaşandı

Tarsus Halil Özdemir Fen Lisesinin öğretmenleri nin ve öğrencilerinin hazırladığı Sanat Gecesi programı yapıldı.

30 Mayıs 2023 Salı, 18:40
Sanat Şöleni Yaşandı
-

Tarsus Belediyesi Nikah Salonunda yapılan etkinlik, öğrencilerin yaptığı resim sergisinin gezilmesi ile başladı.
Müzik ve şiir dinletilerinin başlama konuşmasını okul müdürü Murat İnan yaptı. İnan yaptığı konuşmada, sanatın öneminden bahsedip, öğrencilere de bu konuda ellerinden gelen desteği verdiklerini belirtti. Murat İnan, konuşmasında ayrıca, programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.
Edebiyat öğretmeni Raziye Duyuler’in hazırladığı, öğretmen ve öğrencilerin okuduğu şiirlere, müzik öğretmeni Basri Budak’ın hazırladığı, öğrencilerden oluşan ve bazı öğretmenlerin de eşlik ettiği okul orkestrası eşlik etti.
Program,şiir okuyan öğretmen ve öğrencilerin hep bir ağızdan depremzedelere ithafen okunan ve salonda bulunan misafirleri çok duygulandıran bir şarkı ile son buldu.
Çok beğenilen ve ilgi ile izlenen programa, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinin yanı sıra, öğretmenler, veliler ve öğrenci yakınları katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS'TA 20 ÇİFT 25.05.2025'TE "EVET" DEDİ
MERSİN'DE "TÜRKİYE SOHBETLERİ: CUMHURİYETİN 100. YILINDA TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU" TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TARSUS'TA ÖĞRETMENLERE ORYANTİRİNG EĞİTİMİ
MUT'TA HAFIZLIK İCAZET TÖRENİ DÜZENLENDİ
TARSUS'TA 25.05.2025 NIKAH YOĞUNLUĞU
KASK TAKMAYAN 475 BİN 976 SÜRÜCÜYE İŞLEM YAPILDI
VALİ TOROS, CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI KÖROĞLU İLE CUMHURBAŞKANI DANIŞMANI OĞAN İLE GÖRÜŞTÜ
KADINLARIN BULUŞMA NOKTASI: “TRAFİK PARK KADIN VE ÇOCUK ATÖLYESİ”
MERSİN BÜYÜKŞEHİR NAZALİN’E ÜNİVERSİTE HAYALİNDE IŞIK OLDU
MERSİN TSO YÖNETİMİ TARSUS'TA DINİ VE TARİHİ TURİSTİK YERLERİ GEZDİ

Mersin Haber ,Mersin