Şampiyon Sporculardan Başkan Tollu’ya Ziyaret

Akdeniz Ortaokulu öğrencilerinin futbolda ‘Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol Şampiyonası’nda il birinciliği elde etmesinin ardından Okul Müdürü Uğur Türkmen, Beden Öğretmeni Cevdet Kavzak, Okul Aile Birliği Başkanı Kamil Boran, Okul Aile Birliği Yöneticileri Adem Koşar, Kemal Yeşilyurt, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret etti.

16 Mart 2018 Cuma, 08:22
Şampiyon Sporculardan Başkan Tollu’ya Ziyaret
-

Turnuvada şampiyonluk elde eden okul müdürü Uğur Türkmen beraberinde antrenörlerini ve sporcularıbaşarılarından dolayı kutladığını ifade eden Başkan Tollu, gerçekten spor noktasında, bu tür başarılar kazanılmasışampiyon bir takım ortaya çıkarılması takdire şayan bir çalışma sonucudur. Emeği geçen herkesi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum’’ dedi. Başkan Tollu, başarılı sporcuların Türkiye birinciliği elde etmesi durumunda onları tabletle ödüllendireceğini müjdeleyerek, şimdiden şampiyonaya hazırlanan sporculara başarılar diledi. Ziyaretin sonunda sporcular şampiyonada elde ettikleri kupayı Başkan Tollu ile birlikte kaldırarak zafer sözü verdi. 
Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliğinde şampiyon olan Erdemli Akdeniz Ortaokulu Müdürü Uğur Türkmen, Beden Eğitimi Müdürü ve Antrenör Cevdet Kavzak, Okul Aile Birliği Başkanı Kamil Boran, yöneticileri Ömer Tuncel, Adem Koşar ve sporcularlabirlikte Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret etti.Ziyarette okul yöneticileri, şampiyon sporcularını tebrik ederek başladığı konuşmasında Başkan Tollu’ya da desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Okul yöneticileri, İl Şampiyonluğunun ardından Türkiye birinciliğihedeflediklerini ve bunu başarabilecek yetenekli sporculara da sahip olduklarını belirterek, “İl şampiyonasına katıldık. Okulumuz olarak katıldığımız şampiyonada sporcularımız il birincisi oldu. Bu bizim için büyük bir başarı ve gurur kaynağı olmuştur. Gençlerimizi en iyi şekilde eğiterek onların gelişimi noktasında da her türlü fedakârlığı yapan ve şampiyon olmalarında büyük emeği olan antrenörlerimize ve gençlerimizin ailelerine de teşekkür ediyoruz. Ailelerimizin spor kültürünün gelişmesi adına verdiği katkılar bizleri mutlu etmektedir.  İlçemizde de gençlerimize verilen destek ilgi alaka onların moral motivasyonu arttırmakla birlikte çalışmalarda da büyük bir özveri ile mücadele etmelerine vesile oluyor. Gençlerimize sahip çıkan ve sporun her türlüsüne verdiği katkılarla ve ilçemize kazandırdığı tesislerle gençlerin önünü açan başkanımıza da teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” ifadelerini kullandılar.
GENÇLERİMİZ ERDEMLİ’MİZİN YÜZAKI
Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, futbolda şampiyon olan öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ettiğini söyledi. Başkan Tollu, “Turnuvada elde edilen şampiyonluk Erdemli açısından onur verici, gurur verici bir hadise. Bu gururu bize yaşattıkları için başta teknik ekibin başında olan Cevdet Bey’eokulumuzun değerli yöneticilerine ve başarılı çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Bu gençlerimiz öğrencilerimiz Erdemli’nin yüz akı. Gelecekte daha yüksek, daha büyük başarılara imza atacaklar. Gerçekten sportif faaliyetlerde, ilçemizi en iyi şekilde temsil ederekşampiyonluk kazanması takdire şayan bir çalışma sonucudur” şeklinde konuştu.
ERDEMLİ SPOR ŞEHRİNE DÖNÜŞTÜ
Gençlerin ve çocukların sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmesi adına Erdemli Belediyesi olarak spora önem verdiklerini anlatan ve bu kapsamda açtıkları kurslarda da bin iki yüz öğrenciye eğitim verdiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sağlıklı bireylerin yetişmesi adına spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceklerini bu anlamda hizmet noktasında mali yapılarının da güçlü olduğu vurgusu yaptı. Bu çalışmalar neticesinde Erdemli’nin bir spor şehrine dönüştüğünü ve bunu sonucunda da başarılı sporcuların sayısının arttığına dikkati çeken Tollu, Erdemli Belediyesi olarak tenis, voleybol, futbol, güreş, basketbol, savunma, boks gibi spor branşlarına destek olmaya ve bu branşlarda kurs açmaya devam edeceklerini dile getirerek, ‘sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ sözü gereği gençleri spora yönlendirmeye devam edeceklerini söyledi.
ALTYAPIYA YAPTIĞIMIZIN YATIRIMIN MEYVESİNİ ALIYORUZ
Spora ve sporcuya yaptıkları yatırımların karşılığını da bu tür şampiyonluklarla aldıklarına işaret eden Başkan Tollu, gençlerin elde ettiği başarılarında artması sonucu spora teşvikin önünü açtığını ifade etti. Altyapıdan yetişen gençlerinde başarılı olduklarını anlatan Başkan Tollu, ‘’belediye eğitim kurslarında uzman eğitmenler tarafından eğitilen çocuklarımız ve gençlerimizin topluma faydalı bir birey olarak yetişmesi için alt yapıya verdiğimiz önem sonucu bu tür başarılar geliyor. Çocuklarımızın eğitimi ve gelişimi hususunda büyük bir özveri örneği gösteren personellerimize ve emeği geçen herkeseteşekkür ediyorum. Allah razı olsun’’ dedi.
ŞAMPİYON SPORCULARA BAŞKAN TOLLU’DAN TABLET SÖZÜ
Ziyarette başarılı sporcularla sohbet eden Başkan Tollu, gençlere tavsiyelerde bulunarak kitap okuma alışkanlığı kazanmaları gerektiğini söyledi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ben Sporcunun Zeki Çevik ve Ahlaklısını Severim’ sözünü de hatırlatan Başkan Tollu, başarılı sporcuların Türkiye birinciliği elde etmesi durumunda onları tabletle ödüllendireceğini müjdeleyerek, şimdiden şampiyonaya hazırlanan sporculara başarılar diledi. Ziyaretin sonunda sporcular şampiyonada elde ettikleri kupayı Başkan Tollu ile birlikte kaldırarak zafer sözü verdi.


Şampiyon Sporculardan Başkan Tollu’ya Ziyaret
Şampiyon Sporculardan Başkan Tollu’ya Ziyaret
Şampiyon Sporculardan Başkan Tollu’ya Ziyaret
Şampiyon Sporculardan Başkan Tollu’ya Ziyaret
Şampiyon Sporculardan Başkan Tollu’ya Ziyaret
Şampiyon Sporculardan Başkan Tollu’ya Ziyaret
Şampiyon Sporculardan Başkan Tollu’ya Ziyaret

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı

Mersin Haber ,Mersin