Şair - Yazar Harun Tınas'ın "Ben de Varım" Kitabı Yayınlandı

Mersin’in Gülnar ilçesinde yaşayan ve bir tür kas hastalığı olan DMD ile mücadele eden Harun Tınas’ın "Sessiz Çığlığım" şiir kitabının ardından, kendi hayatını anlattığı romanı "BEN DE VARIM" basılarak okuyucusu ile buluştu.

26 Haziran 2020 Cuma, 23:42
G: 26.06.2020 - 23:59
Şair - Yazar Harun Tınas'ın "Ben de Varım" Kitabı Yayınlandı
-

Gülnar ilçesinde yaşayan Duchenne Musculer Distrofi (DMD bir tür kas hastalığı) kas hastası 28 yaşındaki Mersinli Harun Tınas, üç parmağını kullanarak yazdığı şiirlerini topladığı ilk kitabı "Sessiz Çığlığım"ın ardından bu kez, roman yazarak kitap haline getirdi.
İlk kitabını duyururken tanıdığımız ve kısa sürede binlerce kişinin ilgisi üzerine çeken, yaşam azminin görenlerin takdirini topladığı Tınas, kendi imkanlarıyla bir şiir kitabı yazmıştı.
Yeni kitabı "BEN DE VARIM"ı yayınlanmasına dair Şair - Yazar Harun Tınas sosyal medya hesabından "Evet sevgili dostlar;
Gördüğünüz üzere; bir DMD Kas hastası olarak, sağ elimin hafif hareket eden baş, işaret ve orta parmaklarıyla Mouse ile, optik klavyeden yardım alarak, bilgisayarda yatar bir pozisyonda yazdığım kitabım çıkmıştır. Bu kez karşınıza hayatımı anlattığım bir romanla çıktım. 244 sayfalık kitabımın ismi “BEN DE VARIM’’. Yayınladığım bu eserimde, hayatımı ve yaşadığım çevreyi anlattım. Aslında bu hayatı iyisiyle, kötüsüyle tüm zorluklarına rağmen bir defa yaşamıştım. Yaşadığım o kadar çok problem vardı ki; yazarken bazen psikolojim ve moralim çok bozuldu. Ağlama noktasına bile geldiğim oldu. Tabi çok güzel hatıralarımda var. Ayrıca kitabımda; birkaç şiirimin hikayesini ve seslendirdiğim şiirlerimi görebileceksiniz. Birçoğunuz sanırım kitabımda adı geçen yerleri merak ediyordur; ben şuan Mersin’in Gülnar ilçesinde yaşamaktayım. Kronolojik sıraya göre romanım çoğunlukla Mersin’in ilçeleri olan Aydıncık, Silifke ve Gülnar’da geçmektedir.
Kitabımı 1000 adet bastırdık. Şu an elimde 900 adet bulunmakta. Kitabı benden satın almak isteyenler; 05385912126 numaralı WhatsAPP hesabıma veya Facebook ve İngstagram hesaplarıma özelden yazarak ulaşabilirler (not: Aydıncık ve Gülnar’dan kitabımı almak isteyenler; yazarken belirtirlerse sevinirim). Kitabımın fiyatı 20 ₺ olup, kargo ücreti size aittir. Sadece Ptt kargoyla gönderiyoruz. Kapıda ödememiz yoktur. Kitabı benden almanızı öneririm.
Yayınevi mecralarından almak isteyenler; kitapyurdu gibi sitelerden alabilirler. Hedefim elimdeki tüm kitapları satmak ve üçüncü kitabıma yol açmaktır.
Dmd’li kardeşlerim; hepimizin hayatı zor, ama her şeye rağmen yaşamak güzeldir. Sizde içinizdeki cengaverin farkına varıp, onu ortaya çıkartabilirsiniz ve bu hayatta ‘’BEN DE VARIM’’ diyebilirsiniz.
Evet sevgili okurlarım; çıkmış olduğum bu yolda beni yalnız bırakmadığınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Sizler bana destek verdiğiniz sürece ben yazmaya ve üretmeye devam edeceğim. Esenlikler dilerim."
Şair - Yazar Harun Tınas'ın ''Ben de Varım'' Kitabı Yayınlandı
Şair - Yazar Harun Tınas'ın ''Ben de Varım'' Kitabı Yayınlandı

HARUN TINAS "SESSİZ ÇIĞLIĞIM" ŞİİR KİTABI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti

Mersin Haber ,Mersin