Sahte rakıda ölü sayısı 20’yi geçti

İSTANBUL - İstanbul’da sahte rakı sebebiyle ölenlerin sayısının 20'yi geçtiği öğrenildi

31 Ekim 2015 Cumartesi, 13:54
Sahte rakıda ölü sayısı 20’yi geçti
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
İSTANBUL - İstanbul’da sahte rakı sebebiyle ölenlerin sayısının 20'yi geçtiği öğrenildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 21 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri sahte rakıyı satanlardan yola çıkarak toptancı ve üreticilere ulaştı. Organize olarak imalat yapan ve satanların Küçükçekmece, Esenler ve Bağcılar’da 3 ayrı grup olduğu belirlendi.

Edinilen bilgiye göre; Küçükçekmece grubunun ele başısı olduğu iddia edilen H. B.'nin de aralarında bulunduğu 19 kişi gözaltına alındı. Bulgaristan'a kaçmak isterken yakalanan H. B.'nin ifadesinde, ölümlere neden olan rakı ham maddesinin Karaköy'de satıldığı ortaya çıktı. İfadeler üzerine Karaköy'deki kimya evine baskın düzenlendi. İş yeri sahibi ve bir çalışanı gözaltına aldı.

ZANLININ 3 ARKADAŞINDAN 2’Sİ ÖLDÜ

H. B.'nin, aynı gün sahte rakı içen 3 arkadaşından 2'sinin öldüğü, birinin ise yoğun bakıma alındığını belirlendi. İfadesinde bu bilgiyi teyit eden H. B. "En son yaptığım rakıdan içen arkadaşlarımın ölümünden, bana 'etil' diye 'metil alkol'ü satan kimya evi sorumludur." dedi. Kimya evi sahibi U. Ç. ise, "Biz hiç etil alkol satmadık, metil alkol satıyoruz. Bizden metil alkol istediler." dedi.

Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan 21 şüpheli, "Olası kastla çok sayıda kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.
CİHAN

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Çakır: "mersin’de Oluşan Güçlü Lobi Ankara’da da Sürmeli"
BAŞKAN YILDIRIM'DAN, TEDAVİ GÖREN DOKUCU'YA ZİYARET
DRİFT YAPAN 4 ARACA CEZA
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU, YANGIN BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN YILDIRIM'DAN, TÜM EMEKLİLER DERNEĞİNE "EMEKLİLER GÜNÜ" ZİYARETİ
KAYMAKAM AVCI'DAN YÖRÜKLERE ZİYARET
Bir Tarafı Yaparken, Bir Tarafı Tahrip Ediyorlar
MERSİN'DE 857 ŞAHIS YAKALANDI, 1521 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
Mersin, Çin’le Temaslarını Artırıyor
TZOB BAŞKANI BAYRAKTAR, YARIN TARSUS'A GELİYOR

Mersin Haber ,Mersin