Sabri Tekli’den Mersin İdman Yurdu Açıklaması

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Başkanı Sabri Tekli, gerçekleştirdiği basın toplantısında Mersin İdman Yurdu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

29 Temmuz 2019 Pazartesi, 00:29
Sabri Tekli’den Mersin İdman Yurdu Açıklaması
-

Mersin’in tüm takımlarına sahip çıkacaklarını belirten Başkan Tekli, ‘Mersin İdman Yurdu meselesinde kaybımız yok, olması gerek buydu, 4 sene daha sabredeceğiz. Şuanda 3 takımında Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) olması en büyük avantajımız. Şehrimizin takımlarına sahip çıkacağız’ dedi.

‘HEPSİ BİZİM TAKIMIMIZ’

Mersin’in takımını yaratma konusunda çıktıkları yolda herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını belirten Başkan Tekli, ‘Hamit İzol başkanla yaptığımız görüşmeler neticesinde Mersin İdman Yurdu’nu yeniden ayağa kaldırmanın mümkün olmadığını gördük. Bilinçsizce imzalanan sözleşmeler, borçlar, takımı ciddi bir kaosa sürüklemiş. Şuanda en büyük avantajımız Mersin’in 3 takımının da BAL’da olması. Biz 3 takımımıza da sahip çıkacağız. Hepsi bizim takımımız. Buradan çıkacak takım 3. Ligde mücadele edecek. Fedakârlığın her boyutuna varız. İdmanyurdu 1925’i isteyen varsa devretmeye hazırız. Mersin’in takımını yaratma konusunda çıktığımız hedeflerde hiçbir sıkıntı yok. İçel İdman Yurdu çok büyük bir kadro kurdu. Gerekirse destek verip 3. Lige çıkarmamız lazım’ dedi.

‘Ciddi bir kaynağı BAL’daki 3 takıma aktarıp zaman kaybetmeye niyetimiz yok’

Mersin’de Bal Ligi’nde bir takıma yardım toplamanın çok zor olduğunu belirten Başkan Tekli, takımın 3. Lige çıkması halinde kentte heyecan yaratabileceğinin altını çizdi. Tekli, ‘BAL’daki bir takıma yardım toplayabileceğimizi zannetmiyorum. Ama 3. Lige çıkarsa heyecan yaratabiliriz. Bu sene ciddi bir kaynağı BAL’daki 3 takıma aktarıp zaman kaybetmeye niyetimiz yok. Mersin’in markası olan İdman Yurdu’nu da süper lige taşımak gerektiğine inanıyorum. Tüm gücümüzle her türlü oluşuma varım. Ben Hamit Başkan ile çıktığım yolda mücadelemi de sonuna kadar sürdüreceğim. İdman Yurdu meselesinde kaybımız yok, olması gereken buydu. 4 yıl daha sabredeceğiz’ dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TADEKA’DA "ANTİK ÇAĞDA TARSUS OLİMPİYATLARI VE ATLET FİLOZOF KHRİSİPPOS" KONULU SÖYLEŞİ
SINAVA YETİŞMELERİNE BÜYÜKŞEHİR ZABITASI YARDIMCI OLDU
ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER BÜYÜKŞEHİR’LE YAZ BOYU YÜZMENİN KEYFİNİ YAŞIYOR
SEÇER: “BİZİM KAZANCIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN MUTLULUĞU”
BAŞKAN YILDIZ’DAN YKS ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE MORAL ZİYARETİ VE BAŞARI MESAJI
SEÇER: “ÇOCUKLARIMIZIN DAHA GÜVENLİ BİR GELECEKTE YAŞAMALARI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Tarsus'ta Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısıı Yapıldı
TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI
TARSUS'TA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Donanım Karşılaştırması: Xbox Series X vs PS5 Slim (Standart)

Mersin Haber ,Mersin