
Mersin 1. Amatör küme Tarsus takımlarından Reşadiyespor, aynı grupta mücadele ettiği kardeş takım Berdanspor ile Erkut Kuzeyman sahasında karşı karşıya geldi.
Bağlar mahallesindeki sahada mücadele eden iki Tarsus takımının çekişmeli ve zevkli geçen mücadelesinde gülen taraf Reşadiyespor oldu. Tarsus derbisi niteliğindeki karşılaşmanın ilk yarısını Reşadiyespor takımı 1-0 önde kapattı.
İkinci yarıda da daha atak olan bir gol daha bulan Reşadiyespor karşılaşmayı 2-0 kazanarak üç puanın sahibi oldu. Reşadiyespor takımına golleri Cumali Genç kazandırırken alınan üç puanda büyük pay sahibi oldu. Karşılaşmayı Mersin bölgesi hakemlerinden Selçuk Sarıgül yönetti. Kulüp Başkanı Kasım Kanbal, Berdan maçını 2-0 kazanarak üç puan alan oyuncularını ve teknik heyeti tebrik etti. Genel koordinatör Tuncay Beyceoğlu ise güzel bir mücadele örneği sergileyen Reşadiyespor oyuncuları ile centilmence mücadele eden Berdanspor oyuncularını ve teknik heyetleri tebrik etti. Başarılı sonuçlar almaya devam edeceklerini kaydetti.
MEHMET AMCA’DAN TEBRİK
Reşadiyespor takımını tesislerde ziyaret eden Tarsus Kuvayi Milliye derneğinin sempatik üyesi Mehmet Turgut Arkan amca ise Tuncay Beyceoğlu ve antrönör Ali Can’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.