PTT Kredi Başvurusu Nasıl Oluyor? PTT’de Nasıl Alınır? PTT Kredi Şartları Nelerdir?

Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle bazı bankalar ile PTT gibi kurumlar kredi kampanyaları düzenlemektedir. Bu kampayalr arasında dikkat çeken PTT kredisi nasıl alınır, PTT kredisi başvurus nasıl yapılır sorularına cevap veriyoruz.

13 Eylül 2019 Cuma, 06:52
G: 13.09.2019 - 07:27
PTT Kredi Başvurusu Nasıl Oluyor? PTT’de Nasıl Alınır? PTT Kredi Şartları Nelerdir?
-

Bir çok yenilik ile müşterilerin memnuniyetini karşılamaya çalışan PTT, son zamanlarda bankalaşma yolunda hızlı şekilde yoluna devam ediyor. PTT bünyesinde uygun faiz oranlarıyla vatandaşlar kredi hizmeti sunan PTT şimdide kefilsiz, gelir belgesiz kredi başvuru olanağı sunuyor.
Özel bankaların emeklilere sağladığı kredi imkanlarının yetersizliği nedeniyle PTT tarafından başlatılan düşük faizli kredi imkanı PTT anlaşmalı bankalar aracılığıyla yalnızca emeklileri kapsamaktadır. Emekli vatandaşların yaş hadleri ve sağlık koşulları nedeniyle özel bankaların direkt kredi vermediği, kefil ya da ipotek esasına dayalı kredi tahsis uygulamasında bulundukları bilinmektedir.
Bu nedenle PTT, emeklilerin kolayca kredi çekebilmeleri adına özel bankalarla varmış olduğu mutabakat dahilinde, devlet garantisi vermektedir. Fakat burada önemli olan nokta yukarıdaki 5 şartı karşılayan herkes PTT kredi başvurusu yapabilmektedir.
PTT Kredisi Şartla
PTT Kredisi olarak da bilinen ve PTT aracılığıyla çekilen krediler asıl olarak bankalar tarafından verilmektedir. Yani PTT sizlere kefil olarak bir nevi aracılık hizmeti sunuyor.
Peki PTT’den kredi nasıl alınır. İşte tüm sorularını ve cevapları
Hali hazırda PTT’nin anlaşmalı olduğu bankalar aracılığıyla tahsis edilen ihtiyaç kredileri, bankalarla yapılan mutabakat temelinde farklı faiz oranlarına ve ödeme seçeneklerine sahiptir. Tüm başvurular bireysel olarak yapılmakta ve vekaletle kredi tahsisi sağlanmamaktadır. PTT kredi başvurusu yapabilmek için PTT şubelerindeki kredi başvuru birimlerine T.C. nüfus cüzdanı ile başvurulması halinde, tarafınıza verilecek kredi başvuru formu eksiksiz olarak doldurulmak zorundadır.
kredi alacağınız tutara, vade süresine, faiz oranlarına ve aranan yaş şartına göre seçim tarafınıza bırakılmaktadır. Başvurunuzu takiben sadece birkaç saat içerisinde tarafınıza olumlu ya da olumsuz geri bildirim mutlaka yapılmaktadır. Bu süreç esnasında kredi notunuz ve kredi şartlarını sağlayıp sağlamadığınız kontrol edilmektedir.
PTT Kredisi Seçenekleri
Her banka için farklı kredi seçenekleri tüketiciye sunulmaktadır. PTT şubelerinden yapılan kredi başvurusu neticesinde, tarafınızdan belirlenen anlaşmalı bankalar aracılığıyla kredi tahsisi sağlanmaktadır. Güncel bilgiler için bankalara başvurunuz. Internet ortamında herhangı bır yere kesınlıkle bılgılerınızı vermeyiniz yalnızca şubelerden işlem yapınız Bu seçeneklerin detayları aşağıdaki gibidir.
Belgesiz Kefilsiz Kredi Veren Bankalar
Qnb Finansbank, DenizBank, Odeabank Belgesiz Kredi Veren Bankalar Arasında, İngBank ve DenizBank, Aktifbank da Kefilsiz Kredi veren bankalar
arasında sayabileceklerimizdir. Gelir Belgesi talep etmeyen bankaların sizden isteyecekleri şey ek gelir veyahut ipotek sunmanız olacaktır. Bunları sunmanız dahilinde bir belge talep edilmeyebilir.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti

Mersin Haber ,Mersin