Pozantı’da Meydana Gelen Kazada Tarsuslu Kamyon Şoförü Mahir Aslan Hayatını Kaybetti

Ekiplerin müdahalesiyle kaza yapan araçtan çıkarılan talihsiz adam kurtarılamadı, yanında bulunan oğlu ise tedavi altına alındı.

03 Haziran 2021 Perşembe, 17:49
Pozantı’da Meydana Gelen Kazada Tarsuslu Kamyon Şoförü Mahir Aslan Hayatını Kaybetti
-

Edinilen bilgilere göre feci kaza Pozantı tüneller mevkiinde meydana geldi. Tarsus - Pozantı karayolunda seyreden Mahir Aslan idaresindeki kamyon, henüz bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkarak tünel girişindeki duvara çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, emniyet ve itfaiye ekipleri sek edildi.
 
Aracın içinde sıkışan sürücü Mahir Aslan, itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla bulunduğu yerden çıkarıldı. 112 ekiplerince yapılan ilk kontrolde talihsiz adamın yaşamını yitirdiği belirlendi. Araçta yolcu olarak bulunduğu ifade edilen ve sürücünün oğlu olduğu belirtilen Hüseyin Aslan’ın ise hastaneye kaldırıldığı ve tedavi altına alındığı öğrenildi.
 
Kazada hayattan kopan 60 yaşındaki sürücünün aslen Tarsus’un Hacıhamzalı mahallesinden olduğu kaydedildi. Mahir Aslan'ın cenazesi yakınları tarafından hastanede morgundan alınarak mahalle mezarlığında gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MEZİTLİ SOLİ POMPEİPOLİS BEACH PARKI YENİLENEN YÜZÜYLE ÇOK YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR
ERDEMLİ BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI
BAŞKAN SOFU, DOĞANAY İLE ALPER'İ ZEVZET TEPESİ SOSYAL TESİSLERİNİ GEZDİRDİ
Garnizon Komutanı Albay Atalay Kostak’tan Kaymakam Kemal Duru’ya Hoş Geldin Ziyareti
BAKAN YERLİKAYA, BILECİK'TE YANGINDAN ETKİLENEN VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ
19. ULUSAL DAĞCILIK FESTİVALİ
BÜYÜKŞEHİR’İN İYİ ENERJİ UYGULAMALARINA CDP’DEN LİDERLİK PUANI
TOROSLAR’DA YAZ SPOR OKULLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
MERSİN SİVİL KATILIMDA ÖNCÜ KENTLERDEN BİRİ OLUYOR
Anamur Kaymakamlığı Koordinesinde Muhtarlar Toplantısı Düzenlendi

Mersin Haber ,Mersin