Pompalı ile Vurarak Motordan Düşürdü Sonra Kafasına Sıktı

Mersin'in Anamur ilçesinde 17 yaşındaki genç, motosikletiyle seyir halinde olan 21 yaşındaki Osman Ateş'i önce pompalı av tüfeğiyle vurdu, sonra da başına tabancayla sıktı.

09 Ekim 2015 Cuma, 22:51
Pompalı ile Vurarak Motordan Düşürdü Sonra Kafasına Sıktı
-

Alınan bilgilere göre olay bugün akşam saat 17:30 sularında meydana geldi.  Plakasız  motosikletle şehir merkezine gitmekte olan Osman Ateş(21) adındaki bir kişiye E. B. (24) İskele yolu kavşağında  pompalı tüfekle ateş etti.  Aldığı saçmalardan dolayı motordan a yere düşen Osman Ateş´in kafasına silahla ateş etti. 

 

Ambulansla önce  Anamur devlet Hastanesine kaldırılan Osman Ateş, daha sonra özel bir hastaneye kaldırıldı. Ateş’in hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilirken, polis olay yerinde inceleme yaptı.

 

Kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan E.B.'nin aralarında husumet olduğu nedeniyle Ateş'i vurduğunu öne söylediği öne öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN TSO, TÜRK-ARAP ODASI 6.YÖNETİM KURULU TOPLANTISI ve İŞ FORUMU'NA KATILDI
TARSUS İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ, ÜRETİCİLERİ BİLİNĆLENDİRİYOR
DUDU İREM TOROS, “GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ VE KORUYUCU AİLE FARKINDALIK PROGRAMI”NA KATILDI
VALİ TOROS’U, KAHRAMANMARAŞ VALİSİ  ÜNLÜER VE BERABERİNDEKİ HEYET ZİYARET ETTİ
SİLİFKW-BOĞSAK'TA TIR YANGINI
Ergüven Ailesinin Mutlu Günü
AB DELEGASYONU’NDAN BÜYÜKŞEHİR HALKKENT SOSYAL GİRİŞİMCİLİK MERKEZİ’NE ZİYARET
DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRÜ SEMİZ'DEN, MÜDÜR ANTEPLİOĞLU’NA VEDA ZİYARETİ
YANAN ARACA ORMANCILAR MÜDAHALE ETTİ
TARSUS ALİFAKI YOLUNDA BİR KAVUN YÜKLÜ KAMYON DAHA DEVRİLDİ

Mersin Haber ,Mersin