Pınarbaşı Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor

Erdemli Belediyesi mahallelerde sürdürdüğü mevcut yolların bakım ve onarımının yanı sıra yeni yol açma çalışmalarıyla da ulaşım ağını rahatlatıyor.

11 Kasım 2019 Pazartesi, 14:16
Pınarbaşı Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor
-

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, coğrafik şartlar ve engebeli arazi nedeniyle ulaşımda sıkıntı yaşanan bölgeler olabildiğini belirterek, yaptıkları düzenlemelerle vatandaşları dik rampalar, dar yollar ve virajlardan kurtardıklarını ve Erdemli’nin her köşesine uzak yakın ayrımı yapılmadan her türlü hizmetin götürüldüğünü ifade etti.

Yapılan hizmetlerin vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığını vurgulayan Başkan Tollu, “Bu bizim görevimiz, vatandaş bizleri bunun için seçti. Verdiğimiz sözlerden daha fazlasını yapacağımızı her zaman söylüyoruz. Allah’ın izni ile görev süremiz içerisinde Erdemli’nin hiçbir köşesinde yol sorunu kalmayacak” dedi.

Belediye ekiplerinin tüm hizmetlerde olduğu gibi yol çalışmalarında da büyük bir gayreti olduğunu ifade eden Başkan Tollu, Pınarbaşı Mahallesi ve diğer Mahallelerde sadece yol çalışması yapmadıklarını, sosyal donatı alanları ve yeşilalanlarla birlikte bu alanlara fitness ve çocuk oyun grupları yerleştirdiklerini de hatırlattı. Konu hizmet olunca hiçbir şeyi önlerinde engel olarak görmediklerinin altını çizen Tollu, “Bizim için Erdemli’nin her köşesi bize aynı yakınlıktadır. Kilometrelerle ifade edilen uzaklıklar sorun değil, biz görev alanımızda olan her yere ihtiyaç olan hizmeti götürürüz” dedi.

Mahallelerinde yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Tollu’ya ve meclis üyelerine teşekkürlerini sunan Pınarbaşı Mahalle muhtarı Murat Ergen, “şimdiye kadar mahallemiz böyle kapsamlı bir hizmet görmemişti. Belediye başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin