Pentagon görevlisi Michael Rubin: Türkiye kan gölüne dönecek

Pentagon görevlisi Michael Rubin’in skandal açıklamalar bir kez daha gündeme geldi.Pentagon görevlisi Michael Rubin’in kaleme aldığı makalede ‘Türkiye kan gölüne dönecek’ dedi.

05 Ocak 2017 Perşembe, 00:30
G: 05.01.2017 - 00:37
Pentagon görevlisi Michael Rubin: Türkiye kan gölüne dönecek
-

Pentagon görevlisi Michael Rubin skandal bir yazı kaleme aldı. Rubin, Türkiye'nin yakında kan gölüne döneceğini iddia etti.

15 Temmuz Darbe girişiminde başarısızlığa uğrayan CIA vazgeçmiş gibi görünmüyor. Şimdi de Türkiye'deki uç noktaları kaşıyarak çatışma çıkartmaya çalışıyor. Bunun için kullandığı en etkili isim de Pentagon görevlisi Michael Rubin oldu.

ABD Donanma Akademisi Öğretim Üyesi olan Michael Rubin, American Enterprise Institute'de (Yazının İngilizce orjinali için tıklayın) önceki gün yayımlanan makalesinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın anayasayı değiştirerek halk desteğiyle kazanamadığını silah yoluyla kazanmak istediğini ileri sürdü.

15 temmuz darbe girişimin Erdoğan'ı 'Tanrı'nın bir hediyesi' olduğunu öne süren Rubin, Erdoğan'ın darbe girişimini tasfiyeler için bahane olarak kullandığını savundu.

TÜRKİYE KAN GÖLÜNE DÖNMEK ÜZERE

Rubin'in yazısında yer alan iddiaya göre Perinçek Anayasa Değişikliğine izin vermeyecek. Yaptığı açıklamada Erdoğan ile restleşmesinin en önemli adımlarından biri. Rubin Erdoğan ve Putin arasında bir husumet olduğunu öne sürerek "Türkiye'nin kan gölüne dönmek üzere" olduğunu iddia etti.

Rubin, “Türkiye kesinlikle kan gölüne dönecek. Asıl merak konusu bunun ne zaman gerçekleşeceği” diye yazdı.

Michael Rubin’in kaleme aldığı bu yazının ardından Türkiye’deki terör olayları bir hayli artış gösterdi. Yaşanan bu süreçte akıllardaki kuvvetli şüpheler yerini korurken bu yazı sayesinde saldırıların azmettiricisi hakkında net bir bilgi sağlaması da mümkün oluyor.

MİCHAEL RUBİN KİMDİR?

2003-2004 yıllarında -Bağdat'ın düşmesinden sonra- Irak'taki Koalisyon İşgal Yönetiminde görev alan Michael Rubin, şu an Amerikan Girişim Enstitüsü adlı kuruluşta çalışıyor. Ayrıca Amerikan Donanması AskeriAkademisinde (Naval Postgraduate School) öğretim görevliliği ve Amerika'da yayınlanan Middle East Quarterly (Ortadoğu bülteni) dergisinin editörlüğünü yapıyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Haluk
01:12
5 Ocak 2017 Perşembe
şeytanın yeryüzü temsilcileri....alanen tehdit, şantaj, İŞLEDİKLERİ şuçlarını itiraf.....- BİRLEŞMİŞ MİLLETLER - ULUSLARAASI HUKUK...ÇÖKTÜ....
88.224.161.219
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin