Pazar Günü Yapılacak Olan Mahalli İdareler Seçimi Kapsamında Mersin İl Genelinde Tüm Önlemler Alındı

Mersin Valiliği gerekli tüm çalışmaların yapıldığını ve önlemlerin alındığını açıkladı.

30 Mart 2024 Cumartesi, 17:23
Pazar Günü Yapılacak Olan Mahalli İdareler Seçimi Kapsamında Mersin İl Genelinde Tüm Önlemler Alındı
-

Uzun süren kampanya dönemi, siyasi çalışmalar, adaylık yarışları sonrası kritik gün geldi çattı. Türkiye sandığa kilitlendi. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi için Mersin’de de gerekli önlemler alındı, vatandaşların güven içinde sandığa gidip oy vermesi için tüm çalışmalar yapıldı.
 
Mersin Valiliği açıklamasında, ‘’ İl ve İlçe Seçim Kurullarından aldığımız bilgilere göre 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde, Mersin İlimiz genelinde; 13 İlçemizde, 806 Mahallemizde,  906 sandık bölgesinde,  4.455 sandıkta,  toplam 1.387.345 vatandaşımız oy kullanacaktır.  Oy verme işlemi 906 binada kurulacak olan 4.455 sandıkta gerçekleşecektir’’ denildi.
 
Seçim günü Mersin’de; 7.035 İl Emniyet Müdürlüğü personeli, 2.630 İl Jandarma Komutanlığı personeli, 193 Sahil Güvenlik Komutanlığı personeli olmak üzere toplam 9.858 güvenlik personel ve 1.492 aracın görev alacağı belirtildi. Valiliğin açıklamasında; ‘’Hava araçlarımız, gemilerimiz, botlarımız, motorize ekiplerimiz alınan güvenlik tedbirlerine, görev yapacak olan ekiplere yardımcı olacaktır. Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Merkezi (GAMER) birimlerimiz, jandarma istihbarat ve emniyet istihbarat birimlerimiz, bütün güvenlik kamera sistemlerimiz vasıtasıyla bu süreç takip edilecektir.112 Çağrı Merkezimiz bütün personelleriyle her zaman olduğu gibi 7 gün 24 saat esaslı olarak çalışmalarını sürdürecektir’’ ifadeleri kullanıldı.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ TOROS "MERSİN'DE 231 MİLYAR 205 MİLYON 342 BİN TL BEDELLİ 469 PROJE YÜRÜTÜLÜYOR"
SEÇER “BU MÜCADELE DEMOKRASİ MÜCADELESİ
BÜYÜKŞEHİR ‘ARATOS MATEMATİK EVİ’ ÖĞRENCİLERE MATEMATİĞİ SEVDİRİYOR
MERSİN'E ‘KENT ESTETİĞİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KENT KURULU"
Anteplioğlu "Tarsus’ta Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazırlıklar Başladı"
MİLLETVEKİLİ UYSAL, VALİ TOROS İLE GÖRÜŞTÜ
Yeni Mersin İdman Yurdu'ndan İl Müdürü Göksun Öz’e Ziyaret
Kazada Sıkışan Yaralıları Mersin İtfaiyesi Kurtardı
MERSİN'DE BİN 135 SİLAH ELE GEÇİRİLDİ, BİN 233 KİŞİ HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILDI
AKDENİZ'DE METRUK BİNA YIKIMI

Mersin Haber ,Mersin