(Özel Haber) Lüks Yatlar Fuar Alanına Böyle Getirildi

14 Şubat’ta meraklılarına kapılarını açacak olan “Boat Show” öncesi milyonluk lüks yatlar CNR Fuar Merkezi’ne getirilmeye başlandı. Lüks yatların bir kısmı fuar alanının otoparkında beklerken, bir kısmı da TIR’larla fuar alanına taşındı.

11 Şubat 2015 Çarşamba, 09:32
(Özel Haber) Lüks Yatlar Fuar Alanına Böyle Getirildi
-

14 Şubat’ta meraklılarına kapılarını açacak olan “Boat Show” öncesi milyonluk lüks yatlar CNR Fuar Merkezi’ne getirilmeye başlandı. Lüks yatların bir kısmı fuar alanının otoparkında beklerken, bir kısmı da TIR’larla fuar alanına taşındı.
CNR Fuar Merkezi’nde bu yıl 8’inci kez kapılarını açacak olan “Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı” için hazırlıklar hummalı bir şekilde devam ediyor. 14-22 Şubat arasında meraklılarını ağırlayacak olan fuar öncesi, değeri milyon Euro’larla ifade edilen yatlar CNR’a getirilmeye başlandı. Devasa yatların bir kısmı fuar alanının otoparkında beklerken, bir kısmı da TIR’larla fuar alanının içerisine alınarak özenle yerleştiriliyor. Yatlardan bazıları ise halen Ataköy Marina’da bekletiliyor. Yatların fuar alanına getirilmesi sırasında bazı yollar kapatılırken, çok yoğun güvenlik önlemleri altında fuar alanına taşınıyor.
27 METRELİK DEV YAT FUARDA
Bu yıl fuarda sergilenecek olan yatlardan biri ise 27 metrelik boyu ile Türkiye’de şu ana kadar sergilenen en büyük yat unvanına sahip. Fuar hazırlıklarıyla ilgili bilgi veren CNR Uluslararası Fuarcılık Genel Müdürü Hakkı Abdik, Aralık ayının 15’inden bu yana hazırlıkları sürdürdüklerini söyledi. Operasyon sorumlusu Hakkı Abdik, “14 Şubat’ta açılıyor fuar ama iki ay önceden başlamak lazım. Çünkü 400’e yakın tekne gelecek ve çok büyük tekneler gelecek. Bu fuar dünyada karada yapılan tekne fuarlarından iki tanesinden biri ve çok büyük bir fuar. O yüzden marinadan çıkışlar ve karayolundan gelişlerdeki ön hazırlıkların yapılması yolların düzenlenmesi gece operasyonları ciddi bir organizasyon, ciddi planlama gerektiren bir iş. Şu anda teknelerin yarısını getirdik. Diğer yarısı kaldı bir haftalık vaktimiz var. Aynı hızla devam ediyoruz” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısı Tarsus TSO’da Gerçekleştirildi
VALİ TOROS, AVUSTURYA TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ GABRİELE JUEN VE BERABERİNDEKİ HEYET İLE GÖRÜŞTÜ
VALİ TOROS BAŞKANLIĞI'NDA GÜVENLİK VE ASAYİŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TARSUS 'TA SEYİR HALİNDEKİ ARAÇTA YANGIN
ERDEMLİ'DE ORMAN YANGINI
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN YAŞAMA DOKUNAN HİZMET
Tarsus Amerikan Kültür Kids okulunda aylardır süren skandal iddiaları doğru mu?
Fazıl Say Konserinde Tepki Çeken Uygulama: "Sahneye Sandalye Atıp En Önü Kapladılar"
Tarsus Ticaret Borsası’ndan İngilizce Dil Eğitimine Önemli Destek!
MEZİTLİ'YE 150 YATAK KAPASİTELİ DEVLET HASTANESİ

Mersin Haber ,Mersin