Özdemir "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun"

Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yayımladığı yazılı mesajla kutladı.

22 Nisan 2022 Cuma, 14:15
Özdemir "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun"
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Özdemir mesajında şu ifadelere yer verdi;
"Egemenliğin kayıtsız, şartsız millette devredildiği ve millet iradesinin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıldönümünü ve büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, büyük bir gurur ve sevinçle kutladıklarını ifade eden Baro Başkanı Gazi Özdemir, “Atatürk, ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ sözüyle, 23 Nisan 1920’de milli egemenliği ilan ettiği, Cumhuriyetin temelini attığı bugünü, tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan etmiştir. Çünkü bugünün küçüğü, yarının büyüğü olan çocuklarımız geleceğimizin mimarı olacaktır. Bu nedenle çocuk haklarını korumak, geleceğimizi korumaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, bağımsızlığımızın ve vatanımızın korunması için canını feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor, çocuk haklarının güvence altına alındığı bir dünya dileğiyle, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nı kutluyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Çakır: "mersin’de Oluşan Güçlü Lobi Ankara’da da Sürmeli"
BAŞKAN YILDIRIM'DAN, TEDAVİ GÖREN DOKUCU'YA ZİYARET
DRİFT YAPAN 4 ARACA CEZA
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU, YANGIN BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN YILDIRIM'DAN, TÜM EMEKLİLER DERNEĞİNE "EMEKLİLER GÜNÜ" ZİYARETİ
KAYMAKAM AVCI'DAN YÖRÜKLERE ZİYARET
Bir Tarafı Yaparken, Bir Tarafı Tahrip Ediyorlar
MERSİN'DE 857 ŞAHIS YAKALANDI, 1521 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
Mersin, Çin’le Temaslarını Artırıyor
TZOB BAŞKANI BAYRAKTAR, YARIN TARSUS'A GELİYOR

Mersin Haber ,Mersin