Otobüs Şoförü "Şehit Annesine Hakaret" İddiasıyla Gözaltına Alındı

Adana'da özel bir halk otobüsünün şoförü, şehit annesi olduğunu belirten yolcuya ve devlete hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

13 Şubat 2018 Salı, 09:52
Otobüs Şoförü "Şehit Annesine Hakaret" İddiasıyla Gözaltına Alındı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Alınan bilgiye göre, söz konusu otobüsün içindeki kameraya yansıyan olayın görüntülerinin ulusal basın ile sosyal medyada yayımlanmasının ardından şoför Eren G. hakkında Adana Valiliğince inceleme başlatıldı.
Cumhuriyet Başsavcılığı, şehit yakını olduğu için devlet tarafından verilen kartla otobüse binen ve ismi öğrenilemeyen kadın yolcudan 2,5 liralık ücreti isteyen, ayrıca hem ona hem de devlete yönelik aşağılayıcı ve hakaret içeren ifadeler kullandığı belirlenen şoför için harekete geçti. Bu kişi, Başsavcılığın talimatı doğrultusunda İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.
Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.
Ayrıca Eren G'nin kullandığı özel halk otobüsünde Adana Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce eksiklikler tespit edilerek Karayolları Trafik Kanunu'na istinaden idari para cezası uygulandığı, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından da kılık kıyafet eksikliği ve yolcuya kötü davranmaktan idari işlem yapıldığı öğrenildi.
Bu arada, otobüs kamerası kayıtlarında, ücretsiz biniş kartını göstererek şehit annesi olduğunu söyleyen kadın ile ücret isteyen şoför arasında yaşanan diyaloğun yanı sıra bazı yolcuların şoföre tepkilerini dile getirdiği görülüyor. (Kaynak: Tarsus Objektif)

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE ELEKTRONİK ÜRÜNLER ÜRETİLEN TESİSTE YANGIN
AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ SÖYLEMEZ, ÖZTÜRK İLE KÖKSAL MÜFTÜ AKÇAY’I ZİYARET ETTİ
VALİ TORIS, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI
KIBRIS GAZİSİ MEHMET ALİ KANDEMİR VEFAT ETTİ
TADEKA’DA BU KEZ VARDABİT YEMEĞİ PİŞİRİLDİ
MÜDÜR FAZİLET DURMUŞ, 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI KUTLADII
ARI KOVALARINI TAŞLAYARAK ZARAR VERDİLER
ÇAMLIYAYLA'DA 19 MAYIS COŞKUSU
"GENÇLER BU ÜLKENİN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKACAK”
SEÇER “İYİ Kİ CHP VAR, İYİ Kİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VAR”

Mersin Haber ,Mersin