Oto Çekici

TÜİK’in 2018 yılı verilerine dayanarak Türkiye’de yaklaşık 22 milyon adet motorlu kara taşıtının olduğunu söyleyebiliriz. Peki bu kadar motorlu taşıtın varlığı karayolları üzerinde nasıl bir etki bırakıyor?

27 Aralık 2019 Cuma, 12:45
Oto Çekici
-

TÜİK’in 2018 yılı verilerine dayanarak Türkiye’de yaklaşık 22 milyon adet motorlu kara taşıtının olduğunu söyleyebiliriz. Peki bu kadar motorlu taşıtın varlığı karayolları üzerinde nasıl bir etki bırakıyor? Bunun için ne gibi yatırım ya da önlemler alınıyor bunları kısaca ele almaya çalışacağız.
Bugün özellikle metropol olarak ifade edilen şehirlerin bir çoğunda trafik kazaları ya da yaşanan araç arızalarına bağlı olarak trafiğin keşmekeş bir hal aldığını hepimiz görebiliyoruz. İstanbul’un başını çektiği büyükşehirlerimizi sırasıyla Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Mersin ve Adana gibi hem kış hem de yaz dönemlerinde trafiğin yoğun olarak gözlemlendiği iller takip ediyor.
Büyükşehirlerin gerek altyapı gerekse üstyapı sorunlarına bağlı olarak baş gösteren bir takım trafik olayı insanların araçları ile seyir halindeyken canlarını sıkabilmektedir. Bunun için belediyeler ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı birimler ile Karayolları Bölge ekipleri konuşlandıkları noktalarda hem trafiğin akışı hem de oluşan bozuklukları ve olumsuzlukları gidermek için ellerinden gelen gayreti göstermektedir.
Biz de yolyardim.com ekibi olarak şehir merkezleri ve belirlenen konumlara Oto Çekici ekiplerimizi konuşlandırarak tüm motorlu araçlara destek vermeye devam ediyoruz. Bunun için tüm Türkiye’de 81 il 929 ilçede 15.000 e yakın noktada 7 gün 24 saat esasına göre vardiyalı olarak çalışan 53.000 personelle vakalara anında müdahale etmeyi hedefliyoruz.
Konumunuza Göre Çekici
Son zamanlarda basında çıkan haberlerden takip ettiğimiz kadarıyla yapay zeka çalışmaları ile ilgili bir çok proje ve ürünü görebiliyoruz. Bizlerde gelişen ve büyüyen bu sektörde müşteri ve kullanım odaklı olarak sizlere hizmet etmenin yöntem ve araçlarını geliştirmeyi hedefliyoruz. Bunun için oto çekici taleplerinize en kısa sürede çözüm üreten uygulama ve yazılımları geliştirmeye devam ediyoruz.
Özellikle kullanıcıların kullanmış oldukları akıllı telefonları da göz önünde bulundurarak daha hızlı hizmet almalarına yönelik olarak uygulamalar geliştiriyoruz. Seyahatiniz esnasında oluşabilecek bir sorunda ne yapacağınızı bilememek yerine ne yapacağınızı bilmek kadar güzel bir duygu olamayacağını düşünüyoruz.
Bazı kullanıcılar yola çıkmadan tedbirlerini önceden almak isterler. Bazıları ise bunu aylar ya da yıllar öncesinden hazır bir şekilde tutmak isterler. Firma olarak çekici hizmeti almak için herhangi bir şekilde farklı alternatifleri aramanıza gerek kalmadan günün herhangi bir anında çağrı merkezimizi arayarak bu hizmeti talep etmenize olanak sağlıyor.

7 yıldır tüm Türkiye’de faaliyetlerine devam eden yolyardim.com bu inovasyon ve Ar-Ge sürecinde Konumunuza Göre Çekici yönlendirerek vak’alara hızlı ve ekonomik olarak müdahale edilmesini sağlıyor. Bu sayede araç sahiplerine hızlı ve yerinde hizmet almanın ayrıcalığını sunuyoruz.
Yol Yardım
Firma olarak sadece bireysel hizmet sunmuyoruz. Ayrıca kurumsal olarak da siz değerli müşterilerimize uygun yol yardım fiyat paketleri ile de seçenekler sunuyoruz. Bunun için bizlere araç sayınızı ve taleplerinizi iletmeniz yeterli.

Ayrıca firma olarak sadece otomobillere ya da hafif ticarilere hizmet vermiyoruz. Onun dışında ticari, ağır ticari ve motorsiklet sınıfından tüm motorlu araç gruplarına hizmet sağlıyoruz. Büyükşehir belediyesi statüsünde olan ve otoyollarla birbirine bağlanan illerimizde hem ücretli yollarda hem de ücretsiz yollarda ekiplerimizle hizmetinizdeyiz.
Tecrübeli ve profesyonel ekibimiz gerekli bilgi ve eğitimleri alarak sahaya inmektedirler. Ayrıca çağrı merkezimiz üzerinden de yol yardım poliçesine sahip müşterilerimize de telefonla 7/24 canlı destek hizmeti sunuyoruz.

Türkiye’nin her yerinden günün herhangi bir anında 0850 532 9552 numaralı çağrı merkezimizi arayarak Yol Yardım talebinde bulunabilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Cengiz Yılmaz
13:10
27 Aralık 2019 Cuma
Mersin ve genelinde de hizmet veren işini iyi yapan bir firma başarılar dileriz.
85.102.50.23
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin