Olcay Tok ve Duygu Canova’dan, Tarsus Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Olcay Tok, Tarsus’ta ulaşımı net ve kesin çözeceklerini söyledi.

01 Kasım 2019 Cuma, 17:02
Olcay Tok ve Duygu Canova’dan, Tarsus Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Olcay Tok ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Duygu Canova, Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emre Geçim ve yönetim kurulu üyeleri Cemal Dolaşmaz, Timuçin Bağcı, Çağın Manay ve Aygül Tunç İlhan’a iade-i ziyarette bulundu.
-TARSUS’TA ULAŞIM SORUNU KESİN VE NET ÇÖZECEĞİZ-
Tarsus’un şehir içi ulaşımı hakkında önemli açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Olcay Tok, Mersin genelinde ulaşım sorununa ilişkin çözüm çalışmalarımız var. Kısa bir süre sonra 100 adet otobüs alınacak.
Tarsus’un ulaşıma ilişkin sorunlarının çözülmesi için ilçemiz özel olarak belirlenerek, pilot şehir olarak seçildi.
Bu işin akademik eğitimini almış kişiler ile bilimsel bir çalışma gerçekleştirerek, Tarsus’ta toplu taşımayı tek elde yapacağız. Yani yönetim şekli değişecek. Böylelikle ulaşım sorununu net ve kesin çözeceğiz” diye konuştu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Duygu Canova ise bölgede yayın hayatlarına devam eden tüm basın camiası ile iletişimlerin son derece düzeyli bir kalite çerçevesinde ilerlediğini söyledi.
Tarsus Gazeteciler Cemiyet Başkanı Emre Geçim ise Tok ve Canova’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Tarsus’a ilişkin fikir alışverişleri karşılıklı paylaşıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
KAYMAKAM AKYÜZ'DEN KIRSAL.MAHALLE ZİYARETİ
MUT KAYMAKAMI İSA UĞUR İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ
Akdeniz'de Kurban Satış Yerleri Hazır
Mersin Üniversitesi Öğrencileri X.TRALLİ Travma Rallisi'nden Dereceyle Döndü
TARSUS'TA SİLAHLI OLAY: 2 YARALI
Geleceğin Mühendisleri Atölye1886’da Donanım Kazanıyor
VALİ TOROS, TBMM ZİRAİ DON ARAŞTIRMA KOMİSYONU TOPLANTISINA KATILDI
MERSİN'DE ASANSÖR BOŞLUĞUNA DÜŞEN İŞÇİ YAŞAMINI YİTİRDİ
MESKİ, KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ KAPSAMLI BİR HAZIRLIK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
TOBB’nin 81. Genel Kurulunda Birlik Beraberlik Vurgusu Yapıldı.

Mersin Haber ,Mersin