OKUL VE CAMİ HİZMETLERİ KOCAHASANLI’DA SÜRÜYOR

Erdemli Belediyesinin ilçe genelinde sürdürdüğü okul ve camilere hizmet projesi kapsamında Kocahasanlı Ortaöğretim Okulu ve Kocahasanlı Merkez Camiinin eksikleri giderildi. Başkan Tollu, bu hizmetin kendileri ve vatandaş açısından çok önemli olduğunun altını çizdi.

03 Ocak 2017 Salı, 16:27
OKUL VE CAMİ HİZMETLERİ KOCAHASANLI’DA SÜRÜYOR
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Erdemli’nin Kocahasanlı Mahallesinde bulunan Merkez Camiinin ve Ortaokulun eksiklerinin, Erdemli Belediyesinin çalışmalarıyla giderildiği bildirildi. Okul ve caminin yeniden boyandığı ve bahçe düzenlemesinin yapıldığı kaydedildi.
 
ÇOCUKLAR ZOR ŞARTLARDA OKUMASINLAR
 
Genel anlamda, göreve geldikleri günden bu yana ilçede bu tür hizmeti yaparak vatandaşların taktirini kazanan Erdemli Belediyesinin bundan sonra da hız kesmeden cami ve okullara hizmet projesini sürdüreceğini vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu hizmetlerin kendileri açısından çok önemli olduğunun altını çizdi. Başkan Tollu açıklamasında, okul yıllarında şartların zor olduğunu, okula gidip gelirken ve okul içerisinde zorluklar yaşadıklarını ifade ederek; “şimdi bizim çocuklarımız, eskiden bizim yaşadığımız zorlukları yaşamasınlar diye belediye olarak, göreve geldiğimiz günden bu yana bu çalışmaları ortaya koyduk. Bizim çocuklarımız okullarına kışın çamurlu yazın tozlu yollardan okullarına gitmesinler diye ilk olarak işe okul yollarından başladık. Okulların bahçelerini düzenledik. Oturma grupları, kamelyalar, banklar, oyun grupları armağan ettik. Bahçelerini asfalt ve parke ile donattık. Boyası kötü, olmayan okulları yeniden boyadık. Öğrencilerimize ücretsiz kitaplar dağıttık. Öğretmenlerimizin şikâyetlerini dinledik ve eksikleri giderdik” dedi.
 
BAŞKAN TOLLU: “ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZDİR”
 
Öğrencilerin bu ülkenin geleceği ve teminatı olduğunu dile getiren Tollu, “çocuklarımız rahat etmelidir ki; sadece derslerine odaklanabilsinler. Onlar okusunlar ve ülkemize, devletimize, milletimize faydalı bireyler olsunlar. Biz, çocuklarımıza bu olanakları sağlamak zorundayız” dedi.
 
PROJE KAPSAMINDA CAMİLERE DE HİZMET GİDİYOR
 
Aynı hizmetlerin camiler için de yapılmakta olduğunu ifade eden Tollu, cami cemaatinin de rahat bir şekilde ibadetlerini yerine getirebilmeleri için gereken hizmetlerin bu proje kapsamında verildiğini söyledi. Bu hizmetlerin kendileri açısından özel bir yeri olduğunu savunan Tollu, açıklamasının sonunda, “biz, bu hizmetleri öncelikle Allah rızası için yapıyoruz. Bu hizmetler halk içindir ve bu anlamda ilkemiz, “halka hizmet Hakk’a hizmettir” anlayışıdır. Camilerimiz için ayrıca cami temizliği projesini de uyguluyoruz. Bütün camilerimizi sırasıyla her gün temizliyoruz” dedi.
 
ERDEMLİ’DE İLK DEFA YAPILIYOR
 
Bu hizmetlerin böylesine kapsamlı bir şekilde Erdemli’de ilk defa kendileri tarafından yapıldığını bildiren Tollu’ya da vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bu çalışmaların sürdürülmesini istediler.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN’DE AYNI CADDE DE SABAH OTOBÜS, AKŞAM ÇEKİCİ YANDI
TARSUSGÜCÜ U17'LERDE HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONASI
TOROSLAR’DA ÜÇÜNCÜ OKUMA SALONU HİZMETE GİRDİ
10 İLDE ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ'NE OPERASYON
VALİ TOROS’UN EŞİ DUDU İREM TOROS ‘MAARİF ORKESTRASI VE KOROSU KONSER’ PROGRAMINA KATILDI
MERSİN ESOB BAŞKANI SARI, EMLAKÇILAR ESNAF ODASI'NIN BAHAR KERMESİNE KATILDI
VALİ TORIS'UN EŞİ DUDU İREM TOROS, ESRA ŞEMSİ ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ
VALİ ATİLLA TOROS’UN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI
ÇAMLIYAYLA BELEDİYESİ, PAPAZIN BAHÇESİNDE TEMİZLİK YAPTI, UYARIDA BULUNDU
MERSİN'DE YOLCU OTOBÜSÜ YANGINI

Mersin Haber ,Mersin