Öğrenciler Karne Gününde Gönüllerince Eğlendi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Adile Teyze ve Münir Özkul Kreşlerinde karne sevinci yaşandı. Çocuklara karne gününde parti konsepti hazırlandı.

02 Şubat 2021 Salı, 09:10
Öğrenciler Karne Gününde Gönüllerince Eğlendi
-

Gönüllerince eğlenen ve oyunlar oynayan miniklere, gelişim raporu, başarı belgesi, İngilizce değerlendirme formu ve anne/babaya mektubun da içinde bulunduğu bir karne kutusu verildi. Pandemi kurallarının azami ölçüde dikkat edildiği etkinliğe öğrencilerin aileleri de katılım sağladı.

Miniklerin karne sevinci
Dezavantajlı vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Toroslar İlçesi Halkkent Mahallesi’nde yer alan Adile Teyze Kreşi’nde 20 çocuk, Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nde çalışan kadınların çocukları için açılan Münir Özkul Kreşi’nde ise 18 çocuk karne aldı. Kreş öğretmenleri çocukların karne gününde çocukların eğlenebileceği bir karne partisi hazırladı. Dans edip, oyunlar oynayan minikler, hep birlikte şarkılar söyledi. Aileler ve çocuklar, hazırlanan karne anı panosunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

Büyükşehir’in kreşlerinde çok yönlü bir eğitim var
Büyükşehir’in kreşlerinde dönem boyunca gelişim özelliklerine uygun ve farklı yaklaşım modelleri (MONTESSORI-WALDORF-PYP-REGGİO EMILIA) temel alınarak hazırlanan eğitim programları çerçevesinde; çocukların tüm gelişim alanlarını destekleyici, bireysel ve grup aktiviteleri, dinlenme, düşünme, planlama, değerlendirme, kavram beceri ve tutumlarını destekleyen içeriklere yer veriliyor. Bilimden sanata, oyundan çeşitli sosyal etkinliklere kadar pek çok ayrıntı, çocukların potansiyelini ortaya çıkarmak için alanında deneyimli öğretmenler tarafından düşünülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin