Neşve Cafe ve Restaurant Törenle Hizmete Açıldı

Tarsus Belediyesi  tarafından Akşemsettin Mahallesi'nde Yap-İşlet-Devret modeli ile yapılan Neşve Cafe ve Restaurant törenle hizmete açıldı. Serin havaya rağmen yoğun ilgi gören açılışta  konuşma yapan Belediye Başkanı Şevket Can, yapılan hizmetin mahalleye ve Tarsus’a hayırlı uğurlu olmasını diledi.

08 Aralık 2018 Cumartesi, 12:49
Neşve Cafe ve Restaurant Törenle Hizmete Açıldı
-

Gündüz yorulmadan, gece uyumadan 7-24 mesai kavramı bilmeksizin çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Şevket Can 51’nci açılışlarını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Başkan Can, “Burası yap-işlet- devret modeliyle gerçekleştirilmiş bir projemizdir. Yer Tarsus Belediyesi olarak bizlere aittir. Bizler 10 yıllığına projemizi ihaleye çıkarttık. İhaleyi alan yüklenici işletmeci kardeşlerimiz, bizim vermiş olduğumuz projeyi gerçekleştirdi. Neşve Cafe ve Restaurant olarak düzenledi. Bugünde açılışını gerçekleştiriyoruz. Burası 10 yıl sonra Tarsus Belediyesi’nin kendi öz kaynakları arasına girecek. Bizde bu şekilde cebimizden 1 lira çıkmadan şehrimize böyle güzel bir tesis kazandırmış olduk. Neşve Cafe ve Restaurant işletmecilerine Rabbim bol kazançlar nasip etsin. Daha öncede May Life Plaza olarak açılışını yaptığımız yerde bize aitti. Orası da ihaleye çıkarak gerçekleştirdiğimiz bir proje. 25 yıl sonra orası da Tarsus Belediyesi’nin öz kaynaklarına girecek. Şu anda Atatürk Caddesinde Musa Bengi İlköğretim okulunun karşında buna benzer bir çay bahçemiz ve kafe inşaatımızda devam ediyor. Bu ay içerisinde açılışını gerçekleştireceğiz. Cebimizden 1 lira para çıkmadan o tesisinde yapılmasına vesile olduk. Ayrıca trampa ve takas işlemleri gerçekleştirdik. Projelerimiz devam ediyor. Her hafta 1 veya 2 açılış gerçekleştiriyoruz. Açılışlarımız için Haftalar yetmiyor. Bizim işimiz mesleğimiz belediyecilik. Bu işin çıraklığından geliyoruz. Gerek siyasette gerek belediyecilikte var gücümüzle, gündüz yorulmadan gece uyumadan hizmetlerimize devam ediyoruz’’ dedi.
Belediye Başkanı Şevket Can’ın neredeyse her gün bir tesis açmak suretiyle vatandaşların yaşam kalitesini üst seviyeye getirdiğini belirten Toroslar Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, ayrıca yapılan hizmetlerin sosyalite anlamında bölgeye farklı bir mana kattığını ifade etti.
Başkan Tuna, ‘’Şevket Başkan, neye ne yakışıyorsa insanların talebini dinlemek suretiyle hizmetini arz ediyor. Gerçekten hem dizayn, düzen ve mimari yapısı, dokusu sırıtmayan, yeşilin içerisine uyum sağlamış bu mekan inşallah üst segmentte hizmet verecek nitelikte bir bina olmuş. Hakikaten bu bölgeye özellikli ve önemli bir hizmet olarak sunulmuş. Yap işlet devret modeliyle de girişimcilerin önünü açmak gerekir. Bu sistemle belediye hem daha rahatlayacak. Hem de 10 yıl sonra bu mekan belediyenin kendi öz malı olacak. O anlamda da pratik olarak düşünülmüş doğru bir proje diye düşünüyorum. Ben böyle güzel projelerden dolayı Şevket başkanımızı tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından okunan dua ve kesilen kurdeleden sonra Neşve Cafe ve Restaurant’ın açılışı gerçekleştirildi.
Neşve Cafe ve Restaurant Törenle Hizmete Açıldı
Neşve Cafe ve Restaurant Törenle Hizmete Açıldı
Neşve Cafe ve Restaurant Törenle Hizmete Açıldı
Neşve Cafe ve Restaurant Törenle Hizmete Açıldı

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin