Nehir Voleybol Topu İstedi, Başkan Seçer Kısa Sürede Ulaştırdı

Eğitime ve öğrencilere verdiği önemi hayata geçirdiği hizmetlerle ortaya koyan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, onların isteklerine de kayıtsız kalmıyor.

09 Aralık 2019 Pazartesi, 09:30
Nehir Voleybol Topu İstedi, Başkan Seçer Kısa Sürede Ulaştırdı
-

Eğitime ve öğrencilere verdiği önemi her fırsatta dile getiren ve 8 ayda hayata geçirdiği hizmetlerle bu tavrını net bir biçimde ortaya koyan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, gençlerin isteklerine de kayıtsız kalmıyor. Öğrencilerin eğitim hayatının yanı sıra sosyalleşmesi ve sporla iç içe olmasını da öncelikleri arasına koyan Başkan Seçer, ortaokul öğrencisi Nehir ve arkadaşlarının voleybol topu ve ekipman isteğini kırmadı.

Başkan Seçer’e mesajla ulaştı

Anamur Şehit Şükrü Ünlü Ortaokulu’nda eğitim gören 12 yaşındaki Nehir, Başkan Seçer’e mesajla ulaştı. Okulundaki spor ekipmanlarının eksikliğinden bahseden Nehir, kendisi ve arkadaşları adına voleybol topu ve spor malzemeleri istedi. Mesaja kısa süre içinde dönen Başkan Seçer, spor malzemelerini Mersin’in en uç ilçesinde yer alan okula ulaştırdı. Mutluluklarını Başkan Seçer ile paylaşmak isteyen öğrenciler, kendisiyle görüntülü telefon görüşmesi yaptı.

Seçer, öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu

Öğrencilerin mutluluğuna ortak olan Seçer, “Sizlere başarılar diliyorum, eminim başarılı olacaksınız. Tabi bizimkisi çok küçük katkılar, önemli olan sizlerin koyduğu emek. Bu emek de size başarı olarak dönecektir eminim. Hayatın hiçbir noktasında verdiğiniz emek karşılıksız kalmaz çocuklar. Hayatınızı bundan sonra böyle düzenleyin, bir büyüğünüz olarak disipline önem verin derim. Yaptığınız sportif faaliyetlerde, okulda, akademik hayatınızda, sosyal ilişkilerinizde her zaman toplumla iç içe olun. Her zaman prensipli olun, bakın göreceksiniz birçok alanda hem başarılı hem de mutlu olacaksınız. Mersin’de maçınız olduğunda mutlaka yanınızda olmak istiyorum, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum” dedi.

“Nehir gibi pek çok öğrencimizin yanına gitmeyi amaçlıyoruz”

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Cemal Özer, spor ekipmanlarını öğrencilere teslim ederken, “Amacımız Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi olarak Mersin’deki spor camiasına hizmet götürebilmek. Mersin’in en uç ilçelerinden biri olan Anamur’a hizmete geldik. Önceliğimiz Mersin’den Türkiye’ye sporcu yetiştirmek, bunun için çalışıyoruz. Şimdi de bunun için buradayız. Buna şu an Nehir vesile oldu ama biz Nehir gibi pek çok öğrencimizin yanına gitmeyi amaçlıyoruz. İstemesi sizden, yapması bizden” diye konuştu.

“Maçımıza, bize gönderilen toplarla çıkacağız”

Başkan Seçer’in kısa sürede mesajına yanıt verdiğini vurgulayan ve mutluluğunu ifade eden Nehir Yeşilçayır, “Başlarda biraz malzemeler açısından eksiğimiz vardı. Ben de bu eksiğimizi dile getirmek için Vahap Amcamız’a mesaj attım, kısa süre içinde bana cevap verdi ve malzemeleri gönderdi, çok teşekkür ederim. Yararımıza oldu, maçlara çıkıyoruz, antrenman yapıyoruz, çalışıyoruz. Maçımıza bu toplarla çıkacağız. Çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“Önceden top desteğini kardeş okullardan karşılıyorduk”

Eksiklerin karşılanmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Ebrar Ediş ise “Toplarımızı aldığımız için çok mutluyum çünkü önceden top desteğini kardeş okullardan karşılıyorduk. Şimdi kendi toplarımız olduğu için, daha güzel şekilde motive olacağımızı düşünüyorum. Buradan Vahap Amca’ya çok teşekkür ediyorum. Eksiklerimizi çok güzel bir şekilde karşıladı. Takım olarak daha güçlüyüz. Geçen seneki Anamur şampiyonluğunuzu bu sene de tekrarlamak istiyoruz. İnşallah bu sene Mersin’de de başarımızı göstermek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

“Eksiklerimiz olmasına rağmen çalıştık, başardık, başarmaya devam edeceğiz”

Takım olarak hedeflerinin Mersin şampiyonu olmak olduğunu söyleyen takım kaptanı Melis Kılınç, “Okulumuz iki senelik yeni bir okul olduğu için eksiklerimiz vardı. Biz de bu eksikliklere rağmen çalışmaya devam ediyorduk. Geçen sene maçlarımıza katıldık, bu sene de aynı şekilde aynı başarıyı göstermek için çabalıyoruz. Maçlara çıkacağız, toplar ve formalar için Vahap Amca’ya çok teşekkür ediyoruz. Hedefimiz şu an Anamur şampiyon olmak, sonra Mersin şampiyonu olmak” dedi.

“Öğrencilerimizin girişimci ve sosyal çalışmaları bizlere gurur veriyor”

Şehit Şükrü Ünlü Ortaokulu Müdür’ü Yusuf Batkı, öğrencileri kırmadığı ve katkı sağladığı için Vahap Seçer’e teşekkürünü ileterek, “Nehir kızımız ve arkadaşları planlama yapmışlar ve Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer beyefendiden taleplerde bulunmuşlar. Başkanımız da sağ olsun bu talepleri yerine getirdi. Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Desteklerinizden dolayı Başkanımız’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin