MUT'TA TAŞIMALI EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ

Mersin bölgesini etkisi altına alan fırtına, sağanak yağış ve kar yaşamı olumsuz etkilerken, Mut'ta taşımalı eğitime 1 gün ara verildi Mersin-Karaman Yolunun Sertavul kar ve tipi nedeniyle tedbiren ulaşıma kapatıldı.

25 Kasım 2024 Pazartesi, 08:34
MUT'TA TAŞIMALI EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Mersin bölgesini etkisi altına alan fırtına, sağanak yağış ve kar yaşamı olumsuz etkilerken, Mut'ta taşımalı eğitime 1 gün ara verildi Mersin-Karaman Yolunun Sertavul kar ve tipi nedeniyle tedbiren ulaşıma kapatıldı.
Mersin'in kıyı kesiminde etkisini gösteren, yağmur, fırtına, yüksek kesimlerinde ise kar ve tipi bugün  gece saatlerinde kadar etkisini devam edeceği öğrenildi. 
Mersin Valiliği'nden yapılan açıklama şöyle:
"Hava durumuyla ilgili olarak Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü'nden gelen bilgiler, Valiliğimiz tarafından mütemadiyen kamuoyuyla paylaşılmakta ve gerekli duyurular, uyarılar yapılmaktadır. 
Bu bağlamda, Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü'nden aldığımız bilgi ve değerlendirmelere göre; Mersin İlimiz genelinde etkisini gösteren, kıyı kesimlerde yağmur, yüksek kesimlerde kar yağışı ile birlikte rüzgar ve tipi şeklinde fırtınanın 25.11.2024 tarihi gece saatlerine kadar etkisinin devam edeceği tahmin edilmektedir. Ulaşımda aksamalar, buzlanma, çatı uçması, soba zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Muhtemel olumsuzluklara karşı ilgili kamu birimlerimiz, ekiplerimiz, yeterli sayıda personel ve araç ile süreci yakından takip etmektedir.
Mut İlçemizin kırsal kesimlerinde ve yaylalarında görülen yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Mersin İlimizi Karaman İline bağlayan Sertavul Geçidi tedbiren trafiğe kapatılmıştır. 
Mut İlçemizde taşımalı eğitim yapılan okullarımızda eğitim öğretim faaliyetlerine bir gün süreyle (25 Kasım 2024 Pazartesi) ara verilmiştir. 
İlimizin özellikle yüksek kesimlerinde ikamet eden vatandaşlarımızın, yapılan meteorolojik duyuru ve uyarıları dikkate almaları, tedbirli davranmaları büyük önem arz etmektedir. 
İhtiyaç durumunda bildirimde bulunmak, yardım talep etmek için 112 Acil Çağrı Hattımız günün 24 saati vatandaşlarımızın hizmetindedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TOROSLAR’DA ÇÖP KONTEYNERLERİ YERİNDE YIKANARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR
SANATÇI REMZİ KARABULUT’TAN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ:
23. MERSİN ULUSLARARASI MÜZİK FESTİVALİ’NE ANLAMLI BAŞLANGIÇ
TOROSLAR’DA YENİ İMAR YOLLARI ULAŞIMA NEFES ALDIRIYOR
TARİHİ KİLİKYA YOLU PROJESİ’NİN 4. TURU TOROSLAR’IN ETEKLERİNDE YÜRÜNDÜ
VALİ TOROS, ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ‘YANGIN YÖNETİM MERKEZİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU
KAÇAK TELEFON OPERASYONUNDA 12 GÖZALTI
Çakır: "mersin’de Oluşan Güçlü Lobi Ankara’da da Sürmeli"
BAŞKAN YILDIRIM'DAN, TEDAVİ GÖREN DOKUCU'YA ZİYARET
DRİFT YAPAN 4 ARACA CEZA

Mersin Haber ,Mersin