Mustafa Kemal Karaoğlu, Aday Adaylığını Açıklıyor

Ziraat Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanlığı görevinden istifa eden Mustafa Kemal Karaoğlu, Cuma günü (yarın) saat 16.00’da partisinin ilçe teşkilatında basın toplantısıyla aday adaylığını resmen açıklayacak.

08 Kasım 2018 Perşembe, 17:59
Mustafa Kemal Karaoğlu, Aday Adaylığını Açıklıyor
-

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere AK Parti Tarsus Belediye Başkan aday adayı olan ve Ziraat Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanlığı görevinden istifa eden Mustafa Kemal Karaoğlu, Cuma günü (yarın) saat 16.00’da partisinin ilçe teşkilatında basın toplantısıyla aday adaylığını resmen açıklayacak.
Tarsus Belediye Başkanlığı seçimlerine ciddi bir şekilde hazırlanan partiler arasında favorilerden olan AK Parti’de Tarsus Belediye Başkan adayı olabilmek amacıyla geçtiğimiz günlerde siyaset dünyasında büyük yankı yaratan Ziraat Mühendisi Mustafa Kemal Karaoğlu, “Tarsus halkı AK Parti’den aday olmamızı, belediye başkan adayı olmamızı istedi. Bende yol arkadaşlarımla, dava arkadaşlarımla birlikte ya Allah, Bismillah diyerek, halkımızın davet ve çağrısına evet diyerek yollara düştük. 10 bin yıllık tarihe sahip Tarsus’umuza hayat verecek, can verecek birbirinden değerli projelerimizi hazırlayarak Tarsus’u AK Belediyecilik ile tanıştırmaya hazır hale geldik. Tarsus’umuzu 24 saat dinamik tutacak müthiş projelerimiz var. Tarsus’u hayatın her alanında ayağa kaldıracağız. Üretime, istihdama ve bununla birlikte ekonomik kalkınmaya yönelik birbirinden değerli projelerimizle sadece Tarsus’un değil, Mersin bölgesinin de ekonomisine hayat vereceğiz. Tarsus AK Parti Belediyeciliğiyle tanışıp, çağ atlayacak” diye konuştu.
AK Parti Tarsus Belediye Başkan aday adaylığını yarın saat 16.oo’da ilçe binasında gövde gösterisiyle açıklayacak olan Mustafa Kemal Karaoğlu’nun AK Parti Tarsus Belediye Başkan aday adaylığı kamuoyunda geniş yankı yaratırken, Karaoğlu yarın saat 15.30’da Lokman Hekim Anıtının önünden kalabalık bir grup arkadaşıyla birlikte parti binasına yürüyerek gidecek.
Demokrat, Milliyetçi ve muhafazakâr yapısıyla tanınan ve Ziraat Mühendisleri Odası Mersin
Şube Başkanlığına seçildiğinden bu yana başarılı performansı ve mütevazılığı ile tanınan Mustafa Kemal Karaoğlu, aday adaylığı açıklamasına herkesi davet etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin